Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Mart '14

 
Kategori
Yazılım
 

Dernek, kulüp, vakıf, site aidatlarını online toplamak

Dernek, kulüp, vakıf, site aidatlarını online toplamak
 

Kredi Kartıyla Ödeme


Aidatlar bir kurumun daha düzenli bir şekilde işlevlerini yerine getirebilmesi için toplanması gereken ücretlerdir. Buna rağmen yapılan araştırmalar göstermiştir ki toplanan aidatlarda sürekli sorunlar ile karşılaşılmaktadır. Bu sorunların başında ise aidatların unutulması tam olarak toplanamaması, aidatların üyeler tarafından unutulması ya da başka hesaplara yatırımlar yapılmasıdır.
 
Online Aidat Toplama Programı
 
Üyelerinizden aidatları online olarak toplayabilirsiniz. Tek bir çatı altında sadece bir kaç saat içerisinde bütün aidatlarınızın ödemesini alabilirsiniz. Online aidat toplama programı e-tahsilat üyelerinizin kredi kartları ile birlikte ödeme yapabilmelerini sağlayan bir yazılımdır. Bu yazılımlar sayesinde derneğinize, vakfınıza ya da kulübünüze özel olarak açılan bir ödeme sayfası üzerinden aidatlarınızı alabilirsiniz.
 
Aidat Toplama Programı Nasıl Çalışır
 
İlk olarak sizlere bir internet sayfası açılır. Eğer dernek, vakıf ya da kulübünüzün internet sitesi var ise, bu sitenin alt domaini yani alt alan adına da ödemeniz açılabilmektedir. Bütün işlemler bu siteler üzerinden gerçekleşmektedir. 
 
Bu Sistemi Kullanabilmek İçin Neye İhtiyacınız Var
 
Bu sistemde üyelerinizden kredi kartları aracılığı ile aidat toplayacaksınız. Bu sebeple sanal posunuzun olması gerekmektedir. Bankalara dernek, vakıf ya da kulübünüz adına yapacağınız başvurular sonucunda alacağınız sanal poslarınız aidat toplama programı aracılığı ile e-tahsilat sitenize entegre edilmektedir. Yani tek gerekli şartınız sanal posunuzun olmasıdır.
 
Üyeler Aidatlarını Nasıl Ödeyecekler
 
Üyeler aidat ödeyebilmek için sizin ödeme sayfanıza giriş yaparlar. Dilerseniz sizler onlara kullanıcı adı ve şifre belirleyebilirsiniz, dilerseniz de onların üye olmalarını isteyebilirsiniz. Zaten bütün yönetim sizlerin elindedir. Siteye üye olarak giriş yapan üye ödeme sayfasına giriş yapar. Ödeyeceği aidat miktarını yazar. Bu miktarı sizlerde otomatik olarak belirleyebilirsiniz. Ardından kredi kart bilgileri ve sizlere gerekli olan bilgilerin bulunduğu form doldurularak ödeme butonun basılır. Bu işlem gerçekleştiği anda gerekli ödeme sanal pos hesabınıza geçer. Dilerseniz tekrarlı ödeme tanımlayabilir ve üyelerinizin hiç yorulmadan aylık ödemelerini alabilirsiniz.
 
Özellikleri Nelerdir 
 
Aidat toplama programı sayesinde bütün aidatları aynı gün içerisinde toplayabilirsiniz. Üyelerinizi havale, bankada sıra bekleme, ilgili yere gelme gibi uğraştırıcı işlerle vakit kaybetmelerinin önüne geçersiniz. Bütün işlemlere yönetici paneliniz sayesinde ulaşabilir ve kimlerin ödeme yapıp kimlerin ödeme yapmadığını online olarak görebilirsiniz. İşlem raporlarını çıkartabilir ve muhasebe programları ile entegrasyon sağlayabilirsiniz. Kısacası ödemelerinizi topladığınız bu online site sayesinde bütün kontrol sizin elinizdedir. Ve en güzel özelliği ise anlattığımız bütün bu işlemleri hem sizler hem de üyeleriniz dilerlerse cep telefonlarından dilerlerse de tablet bilgisayarlarından gerçekleştirebilirler.
 
Aidat toplama programları sayesinde hiç bir işlem yapmaya gerek kalmadan tekrarlı bir şekilde ödeme tanımlamaları da yapılabilmektedir. Yöneticilerin tek yapması gereken şey yapılan ödemeleri kontrol etmek olacaktır. Bu sayede yaşaılan bütün sorunların önüne geçebileceksiniz.
 
Bu makale E-tahsilat uzmanları tarafından yazılan makalele referans alınarak oluşturulmuştur.
 
Toplam blog
: 77
: 1165
Kayıt tarihi
: 07.01.14
 
 

CEO - GSM İletişim ..