Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '11

 
Kategori
Siyaset
 

Dersim'de aranan CHP

Dersim olayından kim sorumlu? Herkes bunu soruyor devlete göre CHP, CHP'ye göre devlet,fakat orada sadece bir gerçek var binlerce insanın katledildiği.. Binlerce erkek öldürüldü, binlerce kadına tecavüz edildi. Bunları biliyoruz hepimiz..

Dersimde o zamanlar onlu yaşlarında şimdi seksenli yaşlarında olanlar anlatıyor neler olduğunu, acı gerçeklerimizle yüzleşiyoruz fakat ülkemizde bu gerçeklerle yüzleşmeyen bir parti var o da bizim sol görüşümüzün göya en kuvvetli partisi olan CHP. CHP'nin dersim konusunda ne kadar duyarlı olduğunu birde ben anlatıyım. Bugün haberlere yansıdı Diyarbakır CHP il başkanının görevden alındığı. Herkes neden diye sorarken nedeni ortaya fazla beklemeden çıktı. Dersimden dersimlilerden özür diledi diye, dilenmesi gerektiğini savunduğu içinmiş meğer..

CHP yapması gerekenleri unuttu artık! CHP deki muhalefet anlayışı AKP'nin yaptıklarına karşı çıkmak oldu.. AKP doğru veya yanlış bir hareket yapsada tek yapması gerekenin olumsuz eleştirmek olduğunu sanıyor CHP..Sayın Başbakanımız dün özür diliyerek bütün dersimin takdirini kazandı geç olan bir hareket olmasına rağmen doğru olanı yaptı birnevi..

Peki; Sayın Kılıçtaroğlu size soruyorum memleketiniz olan DERSİM'e bir özür borcunuz yok mu?

 
Toplam blog
: 3
: 179
Kayıt tarihi
: 19.11.11
 
 

Siyaset bilimi okuyan bürokrat adayı ..