Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Aralık '10

 
Kategori
Yılbaşı
 

Devlet Bahçeli'yi dinleyerek yeni yıla merhaba deyin.

Devlet Bahçeli'yi dinleyerek yeni yıla merhaba deyin.
 

Yeni yılda bol sağlık, bol başarı!


Durun, durun! 2011 sayısı ile ilgili türlü matematiksel hesaplar yapıp MHP'nin 40. yılını kutlamayacağım bu yazımda. Başka bir şey söyleyeceğim. Ama öncesinde Bahçeli'ye hakkını vermek gerek. 

Çevremizde, internette herkes Bahçeli'nin matematiksel hesapları üzerine bir şeyler söylüyor. Eleştirenler, dalga geçenler, takdir edenler gırla. 

Siyasetin gülümseten yüzü her zaman çok önemlidir. Hani bazı insanlar gaf yapan siyasileri kınarlar, sanki kendileri hiç gaf yapmıyormuş gibi. Ya da Kamer Genç gibi bazı siyasileri laubali bulanlar vardır sanki kendileri beton duvarmış gibi. 

Gaf, espritüellik bütün bunlar, içtenliği gösterir, sempatikliği gösterir; içtenpazarlılığı değil. 

Siyasette zekaya, gülümsetmeye, fikir üretmeye, gaf yapmaya, komik düşmeye de zaman zaman ihtiyaç vardır ve Bahçeli bunu az da olsa başardı. Keşke bunu, ülkenin hayati sorunlarına pratik çözümler üretmek konusunda da gösterse. Orada diğer tüm muhalefet partileri gibi çok zayıf maalesef. Ama şu matematiksel hesaplar sayesinde siyasete kavga gürültüsüz bir renk geldi, ister istemez yumuşama geldi. Çok da iyi oldu. 

Dönelim konumuza. "Bahçeli'yi dinleyin!" diyorum. 

* İlkokuldan 5, ortaokuldan 5, liseden 5, üniversiteden 5, sokaktan ise 4 kişi bulun ve onların yeni yılını kutlayın, bugün ve yarın. 

* 24 insana sesinizi duyurun, onları hatırladığınızı, onlara değer verdiğinizi hissettirin. Bedava dakikalarınızı, kampanya kontörlerinizi sahte ve birbirini tekrarlayan kopya bir yeni yıl mesajı ile değil, güzel sesinizi duyurmak için kullanın. 

Yeni yılınız kutlu ve mübarek olsun blog insanlığı, internet dünyası! 

 
Toplam blog
: 78
: 1198
Kayıt tarihi
: 12.10.10
 
 

Alice'in harikalar diyarındaki cennet bahçesinden sesleniyorum sizlere. Burada önyargı, olur olma..