Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '18

 
Kategori
İnançlar
 

Dileklerin Gerçekleşmesi İçin Ritüeller

Dileklerin Gerçekleşmesi İçin Ritüeller
 

Yıllardır, spritüel eğitim kitapları, seminerler, seanslar derken bu  konuda fazlaca bilgi sahibi oldum. Parapsikoloji ve spritüel konularda belli başlı kullanılan, dileklerin gerçekleşmesi için yapılan ritüellerden bazılarını sizler için derleyeceğim.

Bunları daha önce kendim denedim ve bir çok yakın çevremdeki kişilere de denettim. Hemen hemen çoğu dileklerinin gerçekleştiğini söylediler. Kendi açımdan da dileklerimin zaman içerisine yayılarak doğru frekansı bulduklarında gerçekleştiklerini gönül rahatığıyla söyleyebilirim.

Bu ritüelleri yapmadan önce, gönülden inanmak anda ve akışta kalmak çok önemli. Sonuç odaklı olduğunuzda yayılan enerjiyi bozuyorsunuz. İstediğimiz her konu bizim için hayırlı olan olmayabilir. Bazı dileklerin gerçekleşmemesi daha büyük bir hayırdır. Kuran-ı Kerim’de geçen bir ayette ;
  “İnsan hayra dua ettiği gibi, şerre de dua etmektedir. İnsan, pek acelecidir” (İsra Suresi, 11)
Bakara
Bu konu dile getirilmiştir.

 Siz duanızı ve niyetinizi ettikten sonra gerisi yüce Yaradan’a ve onun mükemmel, kusursuz sistemine kalmıştır. Dua etmenin çok ince detayları vardır, her dua kabul olmaz. Dua ederken yada ritüel yaparken mutlaka uygun saat, uygun mekan ve en doğru kelimeleri kullanmalısınız. Şöyle düşünün, bir iş görüşmesine giderken önceden mutlaka araştırma yaparsınız. Gittiğinizde neyi nasıl söylemeniz gerektiğini düşünür bi nevi dersinize çalışırsınız ki karşınızda ki kişi sizi iyice anlayabilsin. Dua da aynı mantıkta, yüce Yaratan’ın karşısına üstelik kendimizle ilgili bir şey isterken neden gelişigüzel çıkalım? Dua ederken de diğer her konuda olduğu gibi çalışmalı uygun anı kollamalıyız.

Ben genelde astrolojik olan uygun saatleri belirleyerek doğru açılar devredeyken ritüel yapıyorum. Eğer o an uygun olamayacaksam olumlamalar, dualar ile mutlaka bir şekilde niyetimi evrene sunuyorum. Gerisi tıkır tıkır işleyen bir sistem zaten.

Peki genel olarak hangi saatlerde yapmamız gerekir diye soracak olursanız, -ki her an astrolojik olarak uygun açı bulmak zordur-, Sabah ezanı sonrası tan ağarana kadar olan vakit tüm duaların kabul olduğu bereket dolu bir andır. Ki Yaratan kitabında ;
Rum Suresi, 17. ayet: Öyleyse akşama girdiğiniz vakit de, sabaha erdiğiniz vakit de Allah'ı tesbih edip (yüceltin).
Diye buyurur. Güneş battıktan sonra ki zaman da yine dualar ve ritüeller için uygundur. Bu zamanlara denk getirmeye çalışmanızı tavsiye ederim.

    Su Ritüeli
Öncelikle temiz bir şişeye içme suyunu koyun. Daha sonra beyaz bir kağıda mavi bir kalemle niyetinizi yazın. Kısa ve tek niyet yazmanız kodlamanız açısından daha iyi ve verimli olacaktır. Yazdığınız kağıdı Fatiha suresini okuduktan sonra şişenin içine atın ve bir yudum su için. Bu şişede ki suyu her sabah kalktığınızda niyetinizi tekrar edip bir yudum için. 7 gün boyunca ritüele devam edin. 7. Günün sonunda kağıdı şişeden çıkartıp bir toprağa gömün.

    Dolunay Ritüeli
Dolunay’ın olduğu bir gün akşam ezanından sonra Hacet namazı kılın. Daha sonra bir bardak suya niyetinizi sesli bir şekilde söyleyin. Bunu birkaç kez tekrar ettikten sonra bardağın üzerini biz bezle kapatarak Dolunay’ın ışığını alacak şekilde cam kenarına bırakın. Ertesi gün bu suyu niyetinizi tekrar ederek için.

     Adaçayı Ritüeli
 Akşam ezanı yada sabah ezanı sonrası adaçayını bir kap içerisinde yakın. Bu şekilde bir tütsü elde edeceksiniz. Tütsü ile evinizin her köşesini gezin gezerken dileklerinizi tekrar edin bir yandan cam yada kapı açık olsun ki evinizde ki tüm kötü enerjilerde dışarıya çıksın. Niyetinizi söylerken sanki olmuş gibi hayal etmeye de çalışın. Ritüel bittiğinde kalan külleri ve adaçaylarını denize bırakabilir yada toprağa gömebilirsiniz.

    Mum Ritüeli
Bu daha çok ilişkilerle ilgili yapılan bir uygulama. Beyaz bir mumun üzerine sizi aramasını yada sevmesini istediğiniz kişinin adını yazın. Daha sonra mumu yakın. Mum yanarken dileğinizi bir çok kez tekrar edin. Yeterli olduğunu düşündüğünüzde mumu söndürün. Ve ertesi gün aynı şekilde mumu yakarak niyetinizi tekrarlayın. Mum 7 gün de bitecek şekilde kendinizi ayarlayın.

En çok bilinen ve uygulanan bu 4 ritüelden farklı bir çok konuda yapabileceğiniz çalışmalar var.

Tüm niyetlerinizin kabul olmasını temenni ederim, sevgilerimle...

 

 
Toplam blog
: 7
: 10818
Kayıt tarihi
: 26.07.18
 
 

  Kendine has, tamamen ruh halime göre şekillendirdiğim hayatımdan kesitler. 20'li yaşların sonun..