Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ocak '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Doğal burun estetiği 2016 trendleri

Doğal burun estetiği 2016 trendleri
 

Doğal Burun estetiği Trendleri


Doğal burun estetiği ne demek ? 

Doğallık gerçekten yaradılıştan gelen güzellik gibi, yapılan estetik işlmein hiçkimse tarafından fark edilmememsidir. Yoksa bir ürün veya bitkisel bir ilaç ile buruna şekil vermek mümkün değildir. Bu yüzden aslında doğallaık estetik cerrahlar arasında fark oluşturan kriterler arasındadır. 

Neden doğal olsun ? 

Ameliyat olmuş iki kişiyi düşünün. Biri ameliyat olduğu çok belli. bir değeri ise tam tersi. Biri ameliyat ile burun düzeltmesi yaptırdığı herkes tarafından biliniyor. Ama diğer hasta da bu şekilde bir algı yok. Zaten burun bu şekilde idi. dese yalan olmaz :)))

Aslında tercih edilen doğallık ve ameliyatı yapan doktor dışında kimsenin estetik olduğunu bilmemesidir. Bu yüzden cerrahlar yüze uygun en iyi simetriyi tutturmak isterler. Her cerrah bu işte bu kadar başarılı sayılmaz. 

Doğal olarak yapılan burun ameliyatları aslında yüze en uygun burun yapmaktır. Aslında hasta değişik fikirler ve öneriler ile gelir. Doktor da onu kırmamak için istediğini tıbbı olarak mümkün olduğu kadarıyla yapmaya çalışır. 

Ama bilinmelidir ki, hastanın istediğinden daha önemli olan yüz yapısına uygun bir burun tasarımı yapmaktır. Bu yüzden hastanın istediği önemlidir ama, yüz şekii daha önemlidir. 

Sonuç olarak iyi ve natural bir buruna sahip olmak için bu işe gönlünü vermiş ve doğallığı en ön sıraya koymuş olan cerrahlar tercih edilmelidir. 

Saygılarımla 

Op Dr Ali Mezdeği 

Esteport Estetik Cerrahi ve Saç Ekimi Merkezi
Site http://esteport.com
Çağrı Merkezi : 0212 241 3 241

 
 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..