Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '14

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Doğal meme büyütme Ameliyatı

Doğal meme büyütme Ameliyatı
 

Doğal meme büyütme derken sakın bir bitkisel ilaç veya hemen bir aktar otu ile memelerin büyümesi aklınıza gelmesin. Anlatmaya çalışacağım aslından memenin orantılı bir şekilde kadına yakışan dengesini tutturmak ile ilgilidir. 

Doğal görünen meme ameliyatları her zaman her kadının tercihidir. Bu yüzden hastalarımızın istediklerini tabi ki göz ardı etmeden vücuduna uygun olacak meme hacmini tavsiye ediyoruz. Sonuç olarak meme büyütme ameliyatı yaptığını sosyal çevreden hissedilmemesi gerekiyor. Doğal olan meme büyütme ameliyatı da aslında tam olarak budur. Hiçkimsenin meme ameliyatı olduğunu farketmemesidir. 

Bu yüzden vücut yapınıza göre meme büyüklüğünün ayarlanması gerekir. Genelde hastalarımız şu ünlünün veya elinde bir foto ile bu boyutlarda olsun gibi kendi bedenini göz ardı ederek isteklerini sunar. Biz de eğer istekleri vücudundan ideal olacak ise, hemen ameliyatı hastanın istedikleri doğrultuda gerçekleştiriyoruz. 

Hastanın ölçülerinin yaptığımızda meme sırıtacak iri ve abartı duracak olursa, hastayı uyaradak bazı kesintiler yapmasını tavsiye ediyoruz. Genelde hastalarımız bize güvenir ve uyar. Sonuçlardan da memnun kalırlar. Tabiki bunun tersi olan durumlarda sıklıkla karşılaşıyoruz. İlla bu ölçüde olsun diyerek ameliyatı yaptıran bayanlar ameliyat sonrasından memnun kalmadıklarını gördük. 

Hatta pişmanlık ile bir süre sonra tekrar meme ameliyatına revizyon için girenler bile oluyor. Düzenleme yapmak yeniden yapmaktan zor olsada sıklıkla bu ameliyatları da yapıyoruz. Meme büyütme ameliyatları ile ilgili net ölçüler ve beden uyumuna göğüs büyütme ile ilgili sayfamızı ziyaret edebilirisniz. 

Saygılarımla

Op Dr Ali Mezdeği

http://esteport.com/meme-buyutme-ameliyati.html

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..