- Kategori
- Gündelik Yaşam
Doğan Görünüşlü Şahinler!
Adalet üzerine söylenebilecek birçok söz vardır. Adalet toklar ile açların, çalışanla yiyenlerin, kölelerle efendilerin, haklılarla haksızların, batı ile doğunun, azı olanlarla çoğa sahip olanlar arasında uzun süre mücadelenin, hak arayışının da adıdır.
Bir dünya düşünün; bir grup veya halk diğerlerinin malını alıp, değerini ödemiyor daha da kötüsü başına lider olarak seçtiği kişiler de halkın menfaatlerinin aksi yönde çalışıyorsa lider veya yöneticilerin kimliklerinin önünde ne yazdığının manası yoktur. Manası sadece sahtekârlığını gizlemek içindir.
Dünyada uzun süre moda yönetim şekli devşirilmiş, rüşvet veya menfaatle ikna edilmiş bir azınlığın halkın arasına sızdırılmasıyla operasyonun ilk adımı başlar. Din dönüştürülür, adalete güven kalmaz, sağ veya sol kelimesi kullanılan ele indirgenir. Operasyon amacına ulaşmıştır. Türkiye’de Ramazan ayında açık açık sigara içenlerin içinde türban giyen hanımların sayısı, türban takmayanlara oranla daha fazla olmuşsa, Müslüman’ın adı terörle, sahtekârlıkla rüşvetle anılıyor, din adına çalışanların dinle alakası kalmamışsa bu durumun açıklaması nedir? Bu durum nasıl açıklanacaktır? Dinde akıl saf dışı edilmiş, sahte menfaatler ve nefsanî duygular için sürekli fetvalar üretiliyorsa din din olmaktan çıkarılmış demektir. Allah için çalışan dini gruplar birbirini dinsizlik ve imansızlıkla suçlamaktaysa sıradan ve dini vecibelerini görünüşte biraz az yapan kişi ve kişileri kim bilir ne olarak görmektedirler. Yolun sonuna geliyoruz. Aklı terk eden, tanıdığından nefret eden bizler tanımadığından, farklı din ve dillere mensup kişilerden milletlerden medet umuyor gibiyiz. Haçlıların haçlarına sığınıyor birbirimize yabancılaşıyoruz.
Adım adım yok oluşa doğru gidiyoruz. İslam ve dini bezlere indirgiyor hata ediyoruz. Hatalarımızın İspanya’daki Müslümanların yok olmalarına benzer bir sona bizi hızla götürdüğünden şüphesi olan var mı? İspanya’da Müslümanlara ne olduğundan haberdar oldunuz mu? Tarihinizden haberdar mısınız? Devrime operasyonu yapanlar bu milletin öz evlatları mıydı? Yoksa doğan görünüşlü şahinler miydi?