- Kategori
- Özel Günler
Doğum Günü

Doğum günün kutlu olsun
Bugün senin doğum günün. Acısı ile tatlısı ile iyisi ile kötüsü ile. Geçen bunca yılın ardından bakınca doğum günün daha kıymetli hale geliyor.
Zamanı hep bölüp bölüp başka başka yerlerde kısa kısa ama dolu dolu ve büyük çabalar ile yaşadık. Epey uzun yol katettik mi bilinmez. Belki de arpa boyu yol derler ya ancak o kadar yol aldık.
Doğum günleri insana çok şey çağrıştırır. Çocukluk, gençlik ve orta yaş dedikleri zaman dilimi. En güzel doğum günün ne zamandı bilmem ama yıllar geçince yaşlar kırklı yıllar ortasını geçince biraz insanın içi burulur elbette.
Ve iyi ki doğdun diyorum. Her zaman uykuyu çok severdin. O kadar çok özelliğini yazabilirim ki gerek yok onları sen de biliyorsun. Çünkü onların toplamısın sen. Bir Temmuz güzel bir tarih diye düşünüyorum doğmak için.
Hayattan yeni yeni zevk almaya başladığın zamanlardır bu yaşlar.
Uzun ve yorucu ve hatta öyle hep bilinip te kimse tarafından çok az aranan sorulan olmana rağmen sen bazen koşarak bazen bodoslama, bazen frensiz, bazen suskun dalgalar gibi akan bir hayat ile bu günlere geldin.
Doğum günün kutlu olsun. Mutlu ol.