- Kategori
- Yoga / Meditasyon
Doğuma hazırlık, yoga, aromaterapi denince annelere yardımcı bir yoga stüdyosu: Annezen/Mommazen

Annezen'de zen köşesi
Annezen/Mommazen’de hamileler, anne, bebek, çocuk için yoga, masaj ve etkinlikler var.
Lise yıllarımdan beri yoga ile ilgileniyorum. Düzenli yoga yaptığımı söyleyemem ancak çocukluğumdan beri doğal olarak esnek bir vücuda sahibim. Lise ve üniversite yıllarımda 17 yaşında tanıştığım yogayı severek yaptım. Yogayı her yaptıktan sonra bedenimde yarattığı masaj ve gevşetici etkisini çok seviyorum. Zihnim sanki yeni uyanmış gibi berrak ve bedenimi, kaslarımı rahatlamış hissediyorum. Bundan sonraki dönemde günlük stresle mücadelemde bana çok yardımcı olan nefes ve zihinle ilgili, hem fiziksel hem de enerjik bedene faydalı olan daha fazla yoga ve çigong yapma planlarım var. Çocukları bu planlarıma nasıl eklerim diye düşünürken yollarım Annezen ile kesişti. Sevgili arkadaşım Aromaterapist, Hypnobirthing Uzmanı ve Çocuk Yogası Eğitmeni Jo Harris, ortağı Yoga Eğitmeni, Doula ve Doğuma Hazırlık Eğitmeni Ayca Yılmaz Gülseven ile bir yoga merkezi kurdu.
Annezen diğer adıyla Mommazen’de bu iki harika doğal anne, klasik bir yoga evi olarak hizmet vermek yerine zen, yoga, doğum ve aromaterapi esaslarını Kalamış’taki stüdyolarında hamileler, anneler, bebek ve çocuklar için harmanlıyorlar.
![]() |
| Annezen girişi, kitaplık ve yoga matları |
![]() |
| El yapımı, organik, aromaterapi kremleri, sabunlar ve yağlar |
Sevgili Ayca ve Jo, kendileri ile ilk irtibat kuran Doğal Anneyim blogumu takip eden annelere özel indirim ve bir hediye vermek istiyorlar.
- 2 kişiye bir adet hamile yogası seansı hediye
- 2 kişiye normal değeri 700TL olan doğuma hazırlık kursunu %30 indirimli 490 TL’ye
- 2 kişiye 130TL değerinde hamile masajını 90TL’ye
- 2 kişiye Temmuz ve Ağustos’ta Cumartesi günleri yapılacak değeri 700TL olan Hypnobirthing (ağrısız doğum) kursunu %30 indirimli 490 TL’ye almak için indirim hakkı verilecek.
![]() |
|
Ayca Yılmaz Gülseven ile hamile yogası dersi
|
![]() |
|
Derse başlamadan önce nefesimize odaklanarak dışarıda olan her türlü duygu ve hareketten bedenimizi arındırıyoruz.
|
![]() |
|
Derste bebeğinize uygun yoga hareketleri yapılıyor.
|
![]() |
|
Anneler ve bebekleri dinlenmede...
|
![]() |
|
| Çocuklara İngilizce dersi ile yoga |
![]() |
| Doğuma hazırlık kursları |
![]() |
|
Hamile yogası ile formda kalın, doğuma hazır girin.
|
![]() |
|
Doğum sırasında sancıları ilaçsız ve epiduralsiz geçirmenize yardımcı olacak ne büyük destek: Doula.
|
![]() |
|
Daha sakin, uyumlu bir bebek için bebek masajı öğrenebilirsiniz.
|
![]() |
|
Bebeğiniz doğunca birlikte iletişiminizi artıracak keyifli bir vücut iletişim için anne bebek yogası
|
![]() |
|
Yogayı günlük hayatında yapmayı seven, denemek isteyen herkes davetli.
|
![]() |
|
Çinlilerin 5000 senedir uyguladığı, uzun ve sağlıklı yaşamın sırrı, fiziksel ve enerjik bedenin şifalanma tekniği Çigong derslerini kaçırmayın derim
|
Annezen/Mommazen iletişim için:
www.facebook.com/annezendogumyoganefes
www.facebook.com/mommazennaturals
Twitter: @mommazennatural @annezen
Blogum: dogalanneyim.blogspot.com
Facebook Sayfam: www.facebook.com/dogalanneyim
Facebook Grubum: www.facebook.com/groups/dogalanneyim
Instagram @dogalanneyim: www.instagram/dogalanneyim
Twitter @dogalanneyim: www.twitter.com/dogalanneyim
E-posta ile takip: http://eepurl.com/TeYdX
Köpek ve kedi bloglarım:
Bashico Blogum: bashico.blogspot.com
Kopeklerveinsanlari.com













