Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '16

 
Kategori
Astroloji
 

Dolunay Yay'da

Dolunay Yay'da
 

22 Mayıs saat 00:14’te 1 derece Yay burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Ay ve Güneş’in 180 derece açıyla karşı karşıya gelmesine dolunay denir. Dolunay zamanlarında içgüdülerimiz ve duygularımız yoğunlaşır. Öte yandan, gerilim ve stres de yaşanır. Etki aralığı 1 hafta öncesi ve sonrasıdır.
 
Yay burcunda gerçekleşecek olan bu dolunay Mars ile kavuştuğu için Marsiyen doğada. Yani, aksiyon alacağımız konularda duygularımızla ve sezgilerimizle hareket edebiliriz. İçimizde bize gereken cesareti bulabiliriz. İyimser ve umutlu hissedebiliriz. Yay burcunun yönelimi daha geniş alana yayılmak, keşfetmek ve özgürce hareket etmek ister. Bu bağlamda, Mars’ın da itici gücü hayatımızda şu an tam da değişim ve özgürlük istediğimiz konuda yardımcı olup o hayat alanımızın enerjisini harekete geçirip bize yol açabilir. Bunun yanı sıra, dolunay haritasında Oğlak burcu yükseliyor. Girişeceğimiz ve harekete geçeceğimiz işlerde temkinli ve planlı programlı ilerlememiz gerektiğine işaret ediyor. Zira, Ay ve Mars’ın irtibatı bizi sabırsız ve heyecanlı duygular içine sokabilir ve acele hareket edip zamanlama hatası yapmamıza neden olabilir. Ayrıca, Mars’ın retro oluşu işlerin beklediğimiz hızda sonuçlandırmayabilir ve bir takım gecikmeler yüzünden canımızı sıkabilir.
 
Bu dolunay ülkemizin natal haritasında 6-12 ev aksında meydana geliyor. Memurlar, işçiler, silahlı kuvvetler(polis, ordu),ulusal savunma, sanayi, halkın sağlığı gibi konular ön plana çıkıyor. Kamusal alanda bir takım gerginlikler ve çatışmalar ortaya çıkabilir. Ayrıca, hapishaneler, hastaneler, sağlık çalışanları gibi konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir. Terörist faaliyetler şiddetlenebilir.
 
Sağlık bakımından ise, uyluk ve kaba etlerde rahatsızlıklar oluşabilir, bu kısımlarda fistül ve hasarlar ortaya çıkabilir. Spor sakatlıkları yaşanabilir. Binicilik ile uğraşanlar dikkat etmeli, attan düşme ve bunun sonucunda bazı yaralanmalar oluşabilir. Karaciğer ve metabolizma sorunları da yaşanabilir.
 
Cesaret ve umutla,
Burçin Borazan Tezay
 
Toplam blog
: 47
: 498
Kayıt tarihi
: 22.07.15
 
 

14 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğdum. Güneş burcum Boğa, yükselenim Aslan ve Ay burcum ise Yengeçt..