Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '09

 
Kategori
Genel Sağlık
 

Domuz gribi gerçeği

Domuz gribi gerçeği
 

Yarın belki kedi, köpek, vb. olarak gündeme gelecek olan “azdırılmış” salgınlar, bu aralar domuz gribi adıyla gündemimizde. Azdırılmış diyorum, çünkü bu hastalığın neden kuş gribinden sonra böyle azdığını düşünecek olursak şöyle bir gerçekle karşılaşırız: Hiçbir satırına dokunmadan haberi aktarıyorum. Domuz gribi gerçeği bu olsa gerek:

www.webalem.net

Bilim Adamının Şaşırtan Önerisi “Ebola Virüsü Yayalım”

Amerikalı ekoloğun “küresel ısınmaya karşı” önerisi şoke etti: “Sorunun ana kaynağı insan. Yok etmek için ebola virüsü yayalım.”
ABD’nin Teksas eyaletinde Bilim Akademisi tarafından 2006 yılının en önemli bilim adamı seçilen ve ekoloji alanında Amerika’nın sayılı uzmanları arasında gösterilen Eric Forrest’ın bir bilim konferansındaki konuşması ülkeyi karıştırdı. Küresel ısınma, buzulların erimesi, bitki ve hayvan türlerinin giderek yok olması nedeniyle gezegenimizin yok olmaya doğru ilerlediğini kaydeden ABD’li bilim adamı, insanlığın ve dünyanın kurtulması için tek yolun insan ırkının büyük bölümünü ortadan kaldırmak olduğunu savundu. Forrest, 500 seçkin bilim adamının önünde yaptığı konuşmada, sözlerine, “Şu an size anlatacaklarıma aslında hiç de hazır değilsiniz. Ama ben size kanıtlanmış gerçeklerden bahsedeceğim” diye başladı.

AİDS VİRÜSÜ OLMAZ

“insanoğlunun doğadaki tüm türlerden üstün olduğu şeklindeki teori saçmalıktır” diyen Forrest, salonu dehşete düşüren şu ifadeleri kullandı: “Geri dönüşü olmayan yola girdik. Bunu engellemenin tek yolu problemin kaynağını ortadan kaldırmaktır. 6.5 milyarlık insanlık nüfusunun yüzde 10'u bu Dünya’ya yeter. Geriye kalan 6 milyar kişiyi çok etkin bir şekilde yeryüzünden silmemiz gerekiyor. AİDS virüsü gibi etkinliğini zamanla gösteren virüsleri değil, birkaç gün içinde öldüren ebola virüsünü kullanabiliriz. Virüsü uçaklarla ülkelerin üzerine püskürtürsek dünyayı kurtarırız.”

Tabii ki bu yapılırken bir taşla birkaç kuş vuruluyor. Bu sayede grip aşısı üreten firmalar dört köşe oluyorlar. Ülkeler için müthiş bir gelir kaynağı.

Bir başka kayıp, bu salgınların görüldüğü ülkelerin ekonomisinin çökecek olması yönündedir. Yani ekonomik bir krize neden olunacaktır.

Düşünün ki, bir salgına karşı alınan önlemler devletin bütçesinden gider kaybına sebep olacak. Düşünün ki, bir şehirde insanlar bu korkuyla evlerinden dışarıya çıkamayacak, dükkânlar açılamayacak. Doğal bir sonuç olarak ekonomi duracak.

Ben bu vahşi düşünceyi taşıyan bilim adamı kılıklı vahşi yaratığın meşrebinin ne olabileceğini tahmin edebiliyorum. Siz değerli okurlarım da bunu kolayca tahmin edebilirsiniz. Böyle vahşice düşünce kimler taşıyabilir ancak. Bunlar insan değil insana benzeyen yaratıklardır. Bunlar, kendini üstün ırk olarak gören ve kendi ırklarından başkalarının onların hizmetkârı olduğunu düşünen mahlûklardır. O sebeple kendi ırklarından başka bir ırka değer vermezler. Öldürmek de onların işidir.

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..