Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Beyhan BiÇKİN KOZANOGLU

http://blog.milliyet.com.tr/turk35

15 Ocak '07

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

Dondurma kaymak hani nerede ahlak?

Dondurma kaymak hani nerede ahlak?
 

Şimdi dondurma ile ahlakın arasında nasıl bağlantı kurduğumu merak ettiniz değil mi? Yine haberlerden çıktı bu. Bir dondurma reklamını yapan mankenler sapıtıp dondurmayı vücutlarına sürmeye başlamışlar. Kenarda dondurmayı!!! seyreden halk, dondurmayı!!! ağızlarının suyu akarak seyrediyorlar.

Ne peki bu şimdi.. Ana haber bülteninde yer alacak kadar önemli bir olay mı?

Zaten dejenere olmuş gençliğimize çok güzel bir örnek mi?

Yok olmaya yüz tutmuş kültürümüzün bir parçası mı?

Çıplaklığın doğal olduğunu vurgulama çabası mı?

Bence birieri tez elden bu haberlere bir el atmalı. RTÜK mü atar başka bir kurum mu bilmem ama bunlar iyice cıvıtmadan birileri dur demeli buna.

Çünkü zaten aklı karışık gençleri yanlış yönlendiriyorlar. Sanki yaplanlar matahmış gibi yorumsuz haber sunuyorlar. Gerine gerine 'bu bizim mesleğimiz' açıklamasını gençlerimiz davet olarak görüyor 'neden okuyup, iş arama derdi çekeyim bu da meslek' diyerek kurtlar sofrasına meze oluyor.

Milyonların önünde vucuduna dondurma sürüp saçma tavırlarla o dondurmayı yalamanın, normalliği değil ama ana haberlerde sunulup sunulmayacağı belki tartışılır.

Eğer gençlerimizi kurtarmak, buna bağlı olarak ülkemizi gittiği yoldan çevirmekse amacımız sayın TV kanalları yanlış yolda yanlış mesajlar veriyorsunuz. Lütfen kendinize gelin.

 
Toplam blog
: 124
: 1137
Kayıt tarihi
: 24.08.06
 
 

Danimarkada yaşayan bir İzmir'liyim. Hiç de sanıldığı gibi yurtdışında olduğum için milliyetçi değil..