Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '13

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Dost Beykoz Yönetimi’nde değişiklik

Dost Beykoz Yönetimi’nde değişiklik
 

Dost Beykoz Yönetimi’nde değişiklik


2002 yılında başladığı yayın hayatına kesintisiz bir şekilde devam eden ve Beykoz’un yaşadığı değişim sürecinde önemli katkıları olan Dost Beykoz’un Yönetimi’nde değişikliğe gidildi. Mustafa Öztürk Genel Yayın Yönetmeliği’ne yeniden getirildi.

Mesleki kariyerini yükseltmek ve çeşitli çalışmalarda bulunmak üzere Dost Beykoz’da ki görevine ve köşe yazılarına bir süre ara veren Mustafa Öztürk sosyal çalışmalarına kaldığı yerden devam etme kararı aldı. 

Bu kararla birlikte tekrar Dost Beykoz Genel Yayın Yönetmenliği görevine getirilen Mustafa Öztürk, sosyal ve siyasi çalışmalarına sadece bir süre ara verdiğini ve bu süreçte toplumun dinamiklerinden hiçbir zaman ayrı düşmediğini söyledi. 

Dost Beykoz’un kurucusu da olan Mustafa Öztürk, “Dost Beykoz’un kendileri için büyük anlam ifade ettiğini ve 10 yıl aynı eksende sarsılmadan yayıncılık yapabilmiş olması temelinin ne kadar sağlam olduğunu göstermektedir.” dedi. 

“Bu ailede olan herkes aynı zamanda başka işlerle iştigal etmektedirler, bu nedenledir ki zaman zaman şartlar gereği bu tarz çalışmalara ara vermek zorunda kalan başka arkadaşlarımızda olmuştur… Bizde bu çerçevede kısa bir süre siyasi ve sosyal çalışmalara ara vermek durumunda olduk… Bunlar aileden kopmak anlamında değildir…” ifadelerini kullanan Öztürk, Dost Beykoz’un ilçe de büyük projelere imza attığını ve bu projelerden de hep başarıyla çıkmasının çok önemli olduğunu dile getirdi. 

Öte yandan Dost Beykoz İmtiyaz Sahibi Kader Gür, Öztürk’ün yeniden Genel Yayın Yönetmenliği’ne getirilmesinin bireysel bir karar olmadığını ve kararın aile de hep birlikte alındığını söyledi. 

Mustafa Öztürk’ün önümüzdeki günlerde köşe yazılarına da başlayacağı dile getirilirken, Bilgehan Murat Miniç’in bir süre Dost Beykoz’da ki çalışmalarına ara verdiği ifade edildi. 

www.dostbeykoz.com

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..