Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '08

 
Kategori
Futbol
 

Dua etti manşet oldu...

Dua etti manşet oldu...
 

Futbol dünyası çok büyük bir dünya, bunun için de Müslüman ı gayrı Müslümanları da var. Ama nedense Müslüman futbolcularının yaptıkları iş, dünya basınını çok ilgilendiriyor. Bizim futbolcumuz bir el kaldırıp dua etse manşetlere çıkıyor, ama diğer futbolcular sahaya girerken çıkarken kutsama işaretleri yapıyorlar bu doğal oluyor.

Bizim üzerimizde olan bu ikinci planda olmak gerçekten çok kötü bir şey. Bu Müslümanlığın o devletler tarafından hor ve azınlık olarak görülmesinin nedenidir. Müslüman ülkelerin içinde de ( ne kadar Müslüman’sak ) en göze batan Türkiye.

Türkiyeli futbolcular bile yaptıkları bu hareketler sonucu büyük tepkiler görüyor. Bu sorun bir zamanlar hakan şükür ün de başına gelmişti. Adamı maça oruçlu çıktığı için vatan haini yaptılar. Dua ettiği için ahlaksız yaptılar. Adama hatta soyunma odasına meclis kurmuş diye haberde çıkarmışlardı. Bir ara tarikatla adını geçirdiler. Yani bizim medyamız da Müslümanlığa en az dış medya kadar uzak. Bizim medyamız bari yapmasa bu hareketleri hoş görülecek.

Neyse Allah serdar taşçı, hakan şükür ve Frank Ribery e sabırlar ve başarılar diliyorum.

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..