Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '12

 
Kategori
Dünya
 

Dünyanın anahtarı İsrail'in elinde

Dünyanın anahtarı İsrail'in elinde
 

Bugün dünyada yaşanmakta olan terör ve açlık sorununun çözümü için tek bir örgütün veya tek bir tek bir devlet karar alması yeterlidir.

Onların alacağı ve uygulayacağı karar ile dünya da ne bir tane terör olayı kalır ve ne de bir tane aç ve açık insan kalır. Bundan adım gibi eminim.

Çünkü nüfuzları ve ekonomik güçleri çok fazla. Tüm dünyada güçlü bir örgüt oluşturmuşlar. Dünyayı teröre bulaştırmak suretiyle bir taraftan silah satarak para kazanıyorlar, bir yandan sömürüyorlar ve öte yandan da devletlerin siyasi ve ekonomik yapılarını ellerine geçiriyorlar.

Bu devlet İsrail’dir ve bu örgüt ise mason örgütü dür.

Bugün orta doğuda terör var ise bunu sebebi İsrail, bunu bilmeyen yok. İslam ülkelerinde terör ve karışıklık var ise sebebi İsrail. Afrika da açlık ve sefalet var ise sebebi İsrail. Yıllar önce Ebu İbn-i Sebe Mısırda 22 tane tefrika kurarak ( dini tarikatlar) bunlar sayesinde o bölgenin Müslümanlarını müthiş bir şekle yönlendirerek dinen hem çökertmiş ve hem de açlığa sevk etmişler. Mesela; Somali de balık yemek dinen haram. Oysa Somali’nin bir deniz kenar ülkesi olduğu görünüyor. Sadece balıkçılıkla uğraşsalar devletlerini kalkındırırlar.

Dünyada mezhepler üretmişler, insanları bölerek mezhep çatışmasına sürüklemişler. Türkiye de, alevi-sünni çatışmasını körüklemek gibi. Daha adını saymaya gerek duymadığım yüzlere böyle örgüt ve dini tarikatlar kumuşlar dünyada.

Sırf İran’ı ablukaya almak için İran’ın etrafındaki ülkelerde sorun varmış gibi sorun ürettirip sonra oralara demokrasi götürüyoruz havasıyla askeri güçlerini yığmaya çalışıyorlar. Bununla birlikte o ülkelerin kaynaklarını da sömürüyorlar. ABD gibi güçlü bir ülkeyi John F. Kennedy‘den sonra ellerine geçirdiler, istediği gibi kullanıyorlar.  

Neden Hıristiyan ülkelerde veya toplumlarda böyle bir zulüm ve sömürü olayı yok? Hıristiyanlar eskiden sömürüyorlardı doğru. Ama onlar terörle sömürmüyorlardı. Sinsice, kan dökmeden sömürüyorlardı. Ama İsrail gücü kan dökerek yapıyor bu sömürüyü ve Yahudi kanını kutsayarak onun dışındakileri değersiz görüyor çünkü.      

Hatta Hıristiyanları da sömürüyorlardı ama Hıristiyan ülkeler buna kolay uyandılar. Çünkü onlar sömürmenin ne olduğunu iyi biliyorlardı ve olayı erken fark ettiler.

Dünyanın huzur anahtarı İsrail’in elinde. İstediği anda sorun bıçak keskisi gibi kesilir.  

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..