Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '09

 
Kategori
Kent Yaşamı
 

Dünyanın en büyük yalanı: "90 yıllık su sorunu"

Dünyanın en büyük yalanı: "90 yıllık su sorunu"
 

musluk


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı'nın "90 yıllık su sorununu çözdük" ifadesi hem bu şehirde yaşayan insanları aptal yerine koymak hem de şehrin değerlerini mahvedip kendi yöneticilerini aldatarak koltuğuna yapışmaktan başka bir şey değildir. Bu şehrin şimdiye kadar asla bu kadar kirli bir suyu olmamıştır. Bu şehirde sizin zamanınıza kadar hazır su satışları bu kadar patlama yapmamıştır.

Başbakanı da Türkiyenin gözü önünde kendi yalanlarına alet eden bir insanı nasıl olur da bir daha bu şehre aday olarak dayatırlar anlamak mümkün değil.

Migros kavşağından geçen alt geçidin üstünde yıllardır sadece kendi isminin -meslek ünvanıyla birlikte- reklamını yapan başkan acaba o reklam panosunun harcadığı elektriği kendi cebinden mi veriyor yoksa bizim ceplerimizden mi akıyor. Eğer öyleyse ben hakkımı haram ediyorum. Duraklarda ve cadde üzerindeki bilboardlardaki reklamlarınızın parasını acaba belediyeye ödeyecek misiniz? Yoksa onlar da mı bizden? Bunu da merak ediyoruz.

Bir Erzurumlu olarak kişisel tepkimi göstermezsem kendimle çelişirim. Başta Sayın Başbakanımıza ve Türk Kamuoyuna duyurmak benim vatandaşlık görevimdir.

Daha acısı da nedir bilir misiniz? Şehrimizde maalesef diğer adayların adını projelerini daha duyamamış olmamızdır.

 
Toplam blog
: 36
: 1073
Kayıt tarihi
: 10.06.07
 
 

Fen Bilimleri Öğretmeniyim.  Okur yazar biriyim sanırım. Çoğunlukla okur; arada yazar... Uzun..