Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Temmuz '12

 
Kategori
İlişkiler
 

Düş ve sevgi

Düş ve sevgi
 

sevgi dünyası


Her insanın düşlerinde vardır, hayatını paylaşacağı birini bulmak ,evlenmek, bir aile olmak . Düşlerimizde her şey mükemmeldir. Herşey pozitiftir, çok yapıcıyızdır, her şeyin üstesinden gelebiliriz. Çünkü düşlerimiz kalbimizden gelir. Kalbiyle hareket eden insan, daha cesurdur, coşkuludur, kendine güveni sonsuzdur, herşeyi sevgiyle çözebildiğine inanır ve herşeyini paylaşmaya hazırdır. Sevdiğini olduğu gibi kabul eder ve hep güzel yanlarını görür. Sevgi denizinde, biz olmanın eşsiz coşkusuyla sürekli ileriye doğru ve güvenle yol alır.  Ya sonra ....

Sonra kimbilir hangi engelleri aşarak ,neleri göze alarak o muhteşem düşünüzü gerçekleştirir ve evlenirsiniz. Evlilikle birlikte önce düş kurmayı bırakırsınız. Düşlerinizdeki son mertebeye gelmişsinizdir artık. Düş gerçekleşmiş ve gerçek dünyaya merhaba demişsinizdir. Gerçek dünya, ya bu gerçek dünyada neler başrolü alıyor. Kalbin yerini zihin alıyor   ve tüm dengeleriniz , değerleriniz değişiyor. Negatif, yıkıcı, sahiplenici, bencil bir insana dönüşüveriyorsunuz .Zihin denizinde "biz olmak" olgusunun önüne  "ben ya da ego" engelini koyup bir ileri, iki geri  yola devam ediyorsunuz. Kaldığınız yerde sayıyorsunuzdur  fakat ben olgusuyla ilerlediğiniz yanılgısı içerisindesinizdir. Karşılaştığınız engeller de artık dağ gibi gelir size ve sorumlusu her zaman "bir zamanlar yere göğe sığdıramadığınız sevdiğiniz" eşinizdir. Halbuki sorun siz siniz sorun, içinizde büyüttüğünüz "ego" nuzdur. 

Ne kadar zor olsa da insan egosunu bir kenara bırakabilmeli. Mutlu olmanın,koşulsuz sevmenin, hayatı paylaşabilmenin tek yolu budur .Aldığınız her nefesin bir düş tadında olması dileğiyle.

sevgiyle kalın.

 
Toplam blog
: 2
: 217
Kayıt tarihi
: 04.06.12
 
 

1980 /Hatay  doğumluyum. Sosyal Hizmetler önlisans mezunuyum. Yüreği sevgi ile beslenen, barış,öz..