Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Temmuz '11

 
Kategori
Kültür - Sanat
 

Düzenden yana olmak..

Düzenden yana olmak..
 

Geçiniz Kemal Bey geçiniz şu Demokrasi-Özgürlük muhabbetlerini de Meclis'te çalışmalara başlayınız..Başlayınız da gelir dağılımı konusunda hiç olmazsa bir adım atın.. 

Yemin etmeme konusunda direndiğiniz kadar genel başkan olduğunuz tarih itibariyle bir yıl gelir dağılımı konusunda direnmiş olsaydınız bugün hem iktidarda olurdunuz hem de Demokrasi söylemlerinizle boşa zaman kaybetmemiş olurdunuz.. Vatandaş için Demokrasi ve Özgürlükler bağlamında elbette savaşımızı vermeliyiz ancak önce aş ve iş'in önemini siz daha iyi biliyorsunuz.. 

Gerek Yargı bağımsızlığı kunusunda, gerek se Demokrasi, Özgürlük ve Adalet konularında Haberal-Balbay öncesinde de savaşınızı vermeniz gerekmiyor muydu? 

Bir genel af söylentisi dır siyasi kulislerde dillendiriliyor..Evet genel af yakında gündeme geleceği kesin dır.. Terör örgütü ve Ergenekon sanıklarını aynı kategoriye dahil edilip af kapsamında değerlendirilmeleri düşünülemez elbette. Zira Kılıçdaroğlu'nun inatla yemin etmeme konusunda direnmesini mantıklı bulmadığım gibi süre uzadıkça genel af hazırlığı hızlanacağı ve Ergenekon'un Terör örgütü kapsamına dahil edileceği kuşkularım artmaktadır.. 

Sayın Kılıçdaroğlu CHP'den yana mı, yoksa düzenden yana mı dır? 

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..