Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '13

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

E-İçişleri Projesi büyük kolaylık sağladı

E-İçişleri Projesi büyük kolaylık sağladı
 

Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kururlu Başkanı Mustafa KARABİBER, Yönetim Kururlu Üyeleri Barbaros AYDURMUŞ, Osman ÇIRAK ve Kazım ALAKUŞ ile birlikte, Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı İdris MADEN'in katılımı ile, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanı İlhan URAN’ı  Makamında ziyaret etti.
 
Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı MADEN, İçişleri Bakanlığında yetkili sendika olarak görev yaptıklarını, İçişleri çalışanlarının sorunları ile yakından ilgilendiklerini, Bakanlığımız ve Taşra teşkilatı çalışanlarının haklarının aranmasında var gücümüzle çalışmaktayız. Amacımız üyelerimizin refah içerisinde çalışmalarını hak kayıplarının önlenmesinisağlamaktır diyerek Bilgi İşlem Dairesi Çalışmalarını yakından takip ettiklerini beyan etti.
 
Samsun Büro Memur-Sen Yönetim Kurulu Başkanı KARABİBER, Sayın Daire başkanım kabul ettiğiniz için teşekkür ederim diyerek sözlerine başladı. Daire Başkanlığımız tarafından E-İçişleri projesinin yurdumuzda ve dünyada örnek bir proje olduğunu, Bu projede 7 yıl E-İçişleri Proje Sorumlusu olarak Samsun Valiliğinde görev yaptığını, İçişleri çalışanlarının iş ve işlemlerini Bakanlık ve vatandaşla olan iş ve işlem süreçlerinin elektronik ortama taşınması noktasında büyük kolaylık ve tasarruf sağladığını, İçişleri bakanlığı personelinin bu projeyi kullandığı, ayrıca içişleri bakanlığının ve taşra teşkilatının çeşitli Bilişim hizmetlerinin başarı ile gerçekleştirildiğini biliyoruz. Bakanlığımız çalışanlarının ve üyelerimizin Bilgi teknolojilerinin kullanılmasında ve yeni teknoloji ile anında tanışmasını sağladığınız için (mobil imza gibi, E-İmza Gibi) teşekkür ediyoruz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada desteklerinizi bekliyoruz dedi.
 
İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanı İlhan URAL, Bakanlığımızın yetkili sendikasının Genel Başkan Yardımcısı İdris MADEN ve Samsun Şube Başkanı Mustafa KARABİBER ve yönetim Kururlu Üyeleri Barbaros AYDURMUŞ, Osman ÇIRAK, Kazım ALAKUŞ’u misafir etmekten duyduğu memnuniyeti belirterek, İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen projeleri anlattı. E-İçişlerinin en fazla kullanıcısı olan sistem olduğunu, hatasız ve kullanıcıların kolay erişimi noktasında her türlü fedakârlığı göstererek çalıştıklarını. Bunun yanında Bakanlık ve Taşra Teşkilatının Bilişim ile ilgili yazılım donanım ve eğitim iş ve işlem süreçlerini takip ettiklerini, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek katılımcılara teşekkür etti.
 
 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..