Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '16

 
Kategori
Magazin
 

Efe Deprem'den amatör oyunculara oyunculuk dersi

Efe Deprem'den amatör oyunculara oyunculuk dersi
 

Oyunculuk yolculuğunda Yıldız Kenter, Haldun Dormen, Ayla Algan ve Göksel Kortay gibi birçok değerli isimle çalışma fırsatı bulan genç oyuncu, bugünlerde özel şirketlerin kendi tiyatro ekiplerini kurmalarına eğitmen olarak destek veriyor.

Tiyatroya gönül veren amatör bir grupla yaptığı çalışmaları bir nevi yaşam eğitimi olarak nitelendiren Deprem, “Bir oyuncu olarak yeni insanlarla tanışmanın, onlara kendi iş dünyaları haricinde farklı bir bakış açısı sunmanın ve etkileşimde bulunmanın keyfini çıkararak yapıyorum çalışmalarımı. Karşılıklı talepler doğrultusunda da eğitimler ve içeriğimiz de şekilleniyor” dedi.

Tüm bu çalışmalarının yanı sıra, yaşama ve aşka dair düşüncelerini, hislerini kendine has tarzı ile kaleme alan Efe Deprem, uzun zamandır özellikle sosyal medya üzerinde paylaştığı yazıları, şiirleri ve deyişleri ile de beğeni topluyor. Yazmanın bir meditasyon olduğunu ve tıpkı sahnedeki gibi yazarken yenilendiğini belirten Deprem, takipçilerinden internet dışında bir dergide de yazması konusunda oldukça fazla istek aldığını söyledi.

 

* Efe Deprem web sitesi;  http://www.efedeprem.com.tr/

* Efe Deprem yazıları için;

http://tumayozokur.tumblr.com/post/150675164063/bardak-yar%C4%B1m-kald%C4%B1-bir-kere

 
Toplam blog
: 598
: 166
Kayıt tarihi
: 28.02.16
 
 

1991 yılında Show Haber'de stajyer muhabir olarak başladım. Daha sonra, İlker Yasin yönetimindeki..