Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '18

 
Kategori
Dekorasyon
 

El Yapımı Avize

El Yapımı Avize
 

Basit ve klasik avizelerin izi nasıl değiştiririz ve göz kamaştırıcı olmasını sağlayabiliriz. Bir kaç boncukla bu işin üstesinden gelerek şık bir görünüm elde edeceğiz. Senelerdir kullandığı avizesini aklına gelen bir fikirle değiştiren ev hanımının yaptığı işlemi adım adım anlatacağım. Umarım size de fayda sağlar ve farklı fikirler düşünmenize yardımcı olur. Herhangi bir firmadan alacağınız avizenin yarı fiyatının gelen ve kendinizin yaptığı bu durum size daha çok mutluluk verecektir.

Kullanacağınız malzemeler; 14 inç çiçek kancası, parlak duracak yüzlü boncuklar, balıkçıların kullandığı misine ipi, nakış iğnesi, makas, tel, tel kesiciler, zımba tabancası.

Hazırladığınız misine ipiyle sarkacak uzunluğu ayarlayarak, her boncuk diziminde bir düğümle teker teker dizmeye başlayalım. Dizme işini iğne yardımıyla daha hızlı bir şekilde bitirebiliriz. Her bir sarkıtı hazırladıktan sonra onları çiçek kancasına bağlayalım. Görünümüne ve düğümünü kontrol edelim ki daha sonra bir sorun olmasın ve her boncuğun aynı hizada birbirine denk gelmesine dikkat edelim. Daha sonra orta bölgesinden düzgünce misine yardımıyla sararak toplu bir görünüm elde edilsin. Dekoratif ve ışıl ışıl bir görünüm elde ettiğimiz tasarımımız la artık övünebiliriz.

Avize Yapımı

 
Toplam blog
: 18
: 142
Kayıt tarihi
: 16.10.17
 
 

Alp çocukluğunda evi dağıtan haylazlardan biriydi. Ve yıllar geçtikçe bu davranış tersine dönerek..