Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '14

 
Kategori
Güncel
 

Elbet sorulur bunların hesabı sizden (!)

Elbet sorulur bunların hesabı sizden (!)
 

Burak Karamanoğlu


Berkin Elvan, Salı günü hepimizin yüreğini sızlatan çocuk. Her ne sebeple olursa olsun 15 yaşında bir çocuğun böyle ölmesi üzücü. Bir bu kadar üzücü olansa bir ölü üzerinden ideolojik siyaset yapmayı alışkanlık haline getirmiş fırsat timsahlarının ağızlarını açarak gölün kenarına gelenleri pusuya düşürmesidir. İnsanların yüreğindeki acıyı fırsata çevirip, kitleleri sokağa dökmeye çalışan kuklacı başlarıdır.

Dillere destan (!) bir gezi parkı eylemi düzenlediler. Yaktılar, yıktılar, öldürdüler, yağmaladılar sözde özgürlük ayaklanmasıydı. Ateşleri söndü ama durulmadılar, eylülde halkı ateşlemek için çabaladılar tutmadı, bu sefer geçtiğimiz şubat ayında çabaladılar yine olmadı baktılar olası yok bu işin yine bir vicdan tüccarlığına başvurdular, sonuç kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Salı günü bu kardeşimiz öldü, sonrasında neler mi yaşandı?

Ekmek almaya giderken öldü diye ajitasyon yaptıkları eylemde ekmek parasını kazanmaya çalışan bir simitçiyi bir de itfaiye memurunu evire, çevire döverek hastanelik ettiler.

Polise Terbiyeli (!), ahlaklı (!) bir hanımefendi (!) “o… ç…” deyip tekme tokat daldı, kahramanlarımız (!) Şişli’de bir AK Parti binasını kundakladı, yüzlerce AK Parti binasına saldırıda bulundu.

Meydanda haber yapmaya çalışan meslektaşlarımızı tartakladılar hatta kendilerinden olan Aydın Doğan Medyasının muhabirini bile dövdüler.

Ve en acısı Okmeydanı’nda 22 yaşındaki Burak Karamanoğlu kardeşimiz göstericilerin sıktığı kurşunla öldü. Yine Tunceli’de bir polisimiz atılan taşlardan dolayı hayatını kaybetti ve şehit düştü.

İşte sadece 3 günlük bilanço bu, ülkenin anasını ağlatmak için çıkıyorlar, ağlatıyor sonra hiçbir şey olmamış gibi köşelerine çekiliyorlar. Eğer Burak kardeşimizin hesabı, şehit polisimiz Ahmet Küçükdağ’ın hesabı bu bozgunculardan sorulmayacaksa bunlar iki gün sonra yine çıkacaklar meydana, yine yıkacaklar her yeri, yine yakacaklar ülkeyi yine elini kolunu sallaya sallaya gezecekler.

Millet Sandıkta, Devlet Yargıda!

Devlet elbet bunların hesabını soracaktır mahkemelerde ama asıl bunların hesabını soracak olan millettir. İşte seçimlere 16 gün kaldı, bir tarafta yakanlar yıkanlar bir tarafta bunlara karşı duranlar; yapacaksınızdır elbet doğru seçimi. Ki ben gezi olaylarında gördüm ki bu kaostan beslenenler, bu gördükleri şeye zarar verip, yakıp yıkıp birde utanmadan özgür değiliz diyenler sokağa çıktıkça AK Parti’ye daha fazla yakınlaşıyor millet. Çünkü bunlar halka 1960’ı, 1980’i hatırlatıyor, o günler yaşanmasın isteniliyor.

Unutma, her şiddet sessiz bir yığın toplar karşısında Ve sessiz yığınların sesi gür çıkar zamanı gelince sandıkta, Unutma; bunların hesabı sorulur sizden, kalmaz yanınıza, Unutma!

Yazının Yayını: http://www.mehmeteminztrk.com/elbet-sorulur-bunlarin-hesabi-sizden/

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..