Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Ekim '14

 
Kategori
Pazarlama
 

Emarsys Academy E-ticaret Zirvesi

Emarsys Academy E-ticaret Zirvesi
 

emarsys academy


Türkiye'nin en önemli e-posta gönderim servislerinden Emarsys, Emarsys Academy adını verdiği konferanslarına devam ediyor.
 

Emarys Academy Ekim ayında ise Türkiye'de e-ticaretin en önemli markalarının temsilcilerini buluşturacak. 21 Ekim Salı günü düzenlenecek etkinlikte, Gittigidiyor Marka, PR ve İletişim Yöneticisi Banu Güler, Teknosa E-ticaret Müdürü Burcu Yaşar, Çiçek Sepeti Pazarlama ve İş Zekası Direktörü Cemil Toksöz, Modanisa Pazarlama Müdürü Murat Dağlı, Vitringez kurucusu Natali Yeşilbahar deneyimlerini paylaşacak.
 

Geçtiğimiz yıl büyük ilgi çeken Academy programında daha önce, Uğur Özmen, Bülent Hiçsönmez gibi uzmanlar katılmış, sunum yapmıştı. Geçtiğimiz eylül ayında sezonu açan Emarsys Academy, 23 Eylül'de BKM'den Serkan Yazıcıoğlu'nun verdiği konferansla büyük ilgi toplamıştı. Daha önce Emarsys’in bir etkinliğine katılmadıysanız, geçen yılki etkinliklerden derlenmiş aşağıdaki video size yol gösterici olabilir.


E-ticaretle ilgilenenlerin, dijital pazarlama alanında kendini geliştirmek isteyenlerin katılmasında büyük fayda olan etkinliğe katılım ücretsiz. 21 Ekim Salı günü saat 19:00-21:00 arasında düzenlenecek etkinlik Point Hotel Taksim'de düzenlenecek. Etkinliğe kayıt formuna bu linkten ulaşabilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=gCjPKZ2Y6-E&feature=youtu.be

 
Toplam blog
: 2
: 89
Kayıt tarihi
: 19.10.14
 
 

Hukuk eğitimi alıp, gazetecilikle başlanan ama sonrasında dijital dünyaya devşirilen bir kariyer...