Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '18

 
Kategori
Deneme
 

En Büyük Suç Kibir

En Büyük Suç Kibir
 

Yüksek Ego ve Kibir


Kendini cihan nedeni, insanları da üstün canlı görenler, bir daha düşünsünler!
4 milyar yıl boyunca varlığını sürdüren dünyada, insanlar olmadan diğer canlılar yaşadı. Bir çokları neslini devam ettirdi. Bazıları yok oldu. Bir çok insan ırkı da yok oldu. En son bizim türümüz ortaya çıkalı 50.000 yıl olduğu tahmin ediliyor.

Bu zamanın bilineni M.Ö.5000, M.S 2018 Yani 7000 yıllık bir zaman. Diğer 43.000 yılda neler oldu bilen yok. Bu 7000 yılın yaklaşık 5000 yılı savaşlarda ve yıkımlarla yani barbarlıkla geçti. Bu savaş ve yıkım zamanında, yıkılan, yakılan ve dökülen tarihi kayıtlar ve eserlerden geriye kalanlar bugün hala çözülemedi. En son iskenderiye kütüphanesindeki bilgi ve belgeler bile yok oldu. Babildeki kütüphaneler yok oldu.

Mısır piramidleri, Göbekli tepe, vs. vb. bugün hala esrarını korumaya devam ediyor. Bilim adamları, insanlığın bugünkü türünün yok olma tarihini, nükleer savaşlar yada vb. durumlar olmaması halinde, 100.000 yıl olduğunu tahmin ediyorlar. Bu bize göre çok uzun bir zaman gibi görünse de 5 milyar yaşındaki dünya için yok denecek kadar kısa. Milyarlarca galaksi (güneş sistemi), trilyonlarca gezegen içerisinden 1i olan dünyada, milyonlarca türden 1i olan insanlardan, milyarlarcasının içerisindeki 1i olan sen, ben, o.
Sence biz kimiz?
 

 
Toplam blog
: 23
: 295
Kayıt tarihi
: 22.12.17
 
 

Şair, şiir heveslisi. Dans ve latin tutkulu. Müziksever, sanatyaşar. Tarihten ders almaya çalışan..