Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ekim '09

 
Kategori
Siyaset
 

Ermenistan açılımı

Ermenistan açılımı
 

Ermenistan açılımı


Trabzon dahil doğu karadeniz ve doğu anadolu şehirlerimizin türkçe adlarının yanında kendilerinin olduğunda verecekleri ermenice isimleride yazmışlar bir tabloda. Doğu karadeniz ve doğu anadolu, Nahcıvan, Azerbaycan’dan Gence dahil yarısı, Gürcüstanın güneyinden bir kısmını Ermenistan’nın haritası içinde görmektedirler ve gerçekleştirme çabasındadırlar.

Büyük Ermenistan açılımı ve bunun mevcut, hedeflenmiş Ermenistan haritası eski bir olay değil Tayyip Erdoğan'ın "Ermeni Açılımı Protokolu"nu imzalayıp Meclise onaya gönderdiği tarihten sonra var olan ve olacak Ermenistan açılımı haritasıdır. İnternet google aramaya " Greater Armenia" yazıp tıkladığınızda gelecek sayfanın üstünde görseller yazan kutuyu tıklayın, Ermenilerin kendi haritaları olarak gösterdikleri bu haritaya çok sayıdaki yayınlarında ulaşacaksınız. Çok sayıdaki web sitelerinden sadece üçünün internet web adresini aşağıda yazdım. Tablolar sayfa düzenine uymadığından buraya koyamadım. İsteyen orijinallerine bu web sitelerinden ulaşabilirler.

http://www.answerquestions.org/wiki/?title=United_Armenia

http://wapedia.mobi/en/Greater_Armenia_%28political_concept%29

http://wapedia.mobi/en/File:Miatsyalhayasdan.JPG

Ddoğu karadeniz ve doğu anadolu, Nahcıvan, Azerbaycan’dan Gence dahil yarısı, Gürcüstanın güneyinden bir kısmını Ermenistan’nın haritası içinde görmektedirler ve gerçekleştirme çabasındadırlar.

Bu ermenilerin millet olarak bugünkü ve yarınki iddalarıdır. Ermenistanın açılımı bu olunca bizim hükümetin ermeni açılımının yorumunu siz değerli okuyucularıma bırakıyorum. Websitelerindeki iddialarıyla ilgili tabloları ve metinleri lütfen sonuna kadar inceleyin. Tamamıyla yorumsuz ve orijinal olması için tercüme bile etmedim. Orijinal ingilizcesi bile sitelerdeki haritayla birlikte tercümana gerek bırakmayacak kadar açıktır.

Bu konu son yıllardaki Kıbrıs yaklaşımından başlayan, güney sınırlarımızı (fiilen satmaya yakın) kiralama yasası çıkarma ve türlü türlü diğer açılımlarla devam eden, Cumhuriyetimizin temel ilkelerine, ordumuza yönelen ve daha çok sayıdaki hamlelerden sadece birisidir.

Milletimize bir makus talih müptela olmuştur. Bu makus talihi yine milletimiz yenecektir, yenmelidir. Millet olarak düşünmeli, gereken dersleri almalı ve milletimizi kıskaca almak isteyenlere gerekli dersleri vermeliyiz.

Dr. Hamit Bozkurt

 
Toplam blog
: 54
: 1229
Kayıt tarihi
: 08.08.08
 
 

1950 yılında doğdum, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi 1974 mezunuyum. 1986 yılında Gazi Ün..