Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili 5 yolu

Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili 5 yolu
 

eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları


Bu yazı size eski sevgilinizi geri getirmeyi garanti etmez ama eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kapsamında çok bilinmeyen bir yöntemden bilinçaltı telkin formülünden bahseder.
 
Lütfen bu yazıyı sabırla  okuyun..
 
Nedir bu bilinçaltı? Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları bu yöntemin neresinde.
Tv’de sokakta, nerde olursa olsun ilişkilerinizde hep bir şeyler görüyor ve işitiyor ve duygusala olarak yakınlık hissediyorsunuz karşınızda her zaman bir reklam vardır ve her zaman reklamlar ile karşılaşmışsınızdır. Hemen hemen her gün bir reklam görseline, işitsel olarak veya daha farklı bir şekilde ve belki de canlı canlı yapılan reklamlara denk gelmişsinizdir. Karşınızda her zaman bir figüran vardır.
 
Bu reklamlarda aslında yapılan tüm reklamların asıl amacı kişinin anında aksiyona girmesi değil, uzun vadede kişisel olarak tercihini yapılan ürüne almaya yönelik eylemlerde tercih etmesini sağlamaktır.
 
Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları reklam ile ne alaka diyor olabilirsiniz lütfen devam edin.
Bir kişiden yapılmasını istediğiniz bir şeyi anında gerçekleştirmesini sağlayamazsınız, bu kural ikili ilişkilerde uzun vadeli veya kısa süreli ilişkilerde geçerlidir.
 
Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları etkili 5 adım yöntemi başlıklı bu yazımız garanti kapsamında olmayıp yüzeysel bilgi vermektedir. Lütfen bu makalenin sonundaki adresi ziyaret edin.
 
1. Adım : Tercih Sebebi Olun..
 
Kendinizi reklamlara koyun demiyorum kendi kendinizin reklamı olun sizden ayrılan sevgili sizde olan bu oluşumu farketmesini sağlayın ve o yönde ilerleyin. Şöyle bir düşünün tercih sebebi oldunuz sizi tercih etti ve güzel bir birliktelik geçirdiniz. 
Bir baktınız ki ansızın sizden ayrılmaya karar verdi aradan zaman geçti kafanız karışık içiniz buruk ve ne yapacağını bilmeyen bir boşluk ruh halindesiniz çünkü onu seviyorsunuz. 
İlerleyen vakitlerde girişimlerde bulundunuz ve bu durumda eski sevgilinizin size tekrar dönmesi ve sizinle yeniden sevgili olmasını istediniz. Eski sevgili sizi neden tekrar tercih etmeli.. 
Bu tercih sebebini kendiniz için zorladığınızda sizden soğuyacaktır kimsenin zorla tercihini değiştiremezsiniz.
Fakat cazibeliğinizi bir kat daha arttırdığınızda bu durum tam tersine dönecektir.
 
2. Adım: Cazibeliğinizi arttırın
 
Cazibe sadece bayanlara veya erkeklere mahsus değildir. Cazibelik her iki cinste olan bir durum 
Cazibeli olmanın ilk adımı her zamankinden daha farklı değişim içinde olmalısınız her zaman yapmadığınız bir şeyi yapın ve bakımınıza ayıracağınız vakti iki katına çıkarın.
Görüştüğünüz kişiler sizde olan bu değişimin sebebini soracaklardır kısaca sevgilimden ayrıldım deyin. Bu yapılması çok zor farkındayım ama bunu yapmanızı rica ediyorum ve yüzünüzden gülücükler eksik olmasın zorla da olsa her vakit gülüMseyin cazibeliğinizi ön plana çıkaracak tüm detayları öğrenin. Ve hayatınızın her anında daha mutlu olun. Hayatınızda ki değişimleri ayrıldıktan sonra yoğunlaştırın bu sizi motive olmanızı sağlayacaktır.
 
3. Adım: Cazibeliği bir yaşam tarzı haline getirin
 
Her an her yerde yenilgiyi kabullenmek değil, yenilenmeyi kabullenin bu yeni bir arkadaş edinmek veya sizi değiştirecek hemcinsleri bulun lider ruhlu kişiler size yardımcı olacaktır arkadaş çevrenizden pek bir şey beklemeyin tüm potansiyel sizde vardır buna emin olun yeter ki kendinizi keşfedin. 
 
4. Adım: En iyi hazırlanın
 
Zihnen açık, moral olarak üst seviyede ve ne yapacağını en iyi bilen olun. Bu durumda olduğunuzda onunla en iyi nasıl görüşebilirsiniz plan yapın sadece 1 defalık bir görüşme için hazırlanın bu çok önemli eski sevgiliyi geri kazanma formülü kitabı size bu konuda adım adım yardımcı olacaktır.
 
5.  Son Adım: Buluşmak için hazır olun
 
Buradan itibaren dikkatle okumanızı rica ediyorum eski sevgiliniz ile temas kurun ama bunu abartmayın zihin açıklığı etkili bilinçaltı yöntemini en iyi uygulamanızda yardımcı olacaktır. Sadece bir defa olacak bu buluşmada hayatınızın diğer kalan kısmında eski sevgiliniz ya size tekrar döner yada eski sevgiliyi unutmak zorunda kalırsınız.
 
Burda samimiyet çok önemli eğer samimi seviyorsa sizin yaptığınız bu hamlede artık avcunuzun içinde, ama samimi değilse siz zaten samimi bir ilişki istemiyorsunuzdur.
Yapmanız gerekenler..
 
İlk ve son buluşma için çok vakit geçirdiniz bir çok önemli bilinçaltı teknikleri öğrendiniz ve bu uygulamada sizin rolünüz onu kendinize bağlama yolunda ilk adım atmak ve sonra umursamaz olmak..
 
Bakın insanlar işini bilen umursamaz insanlarla daha fazla yakın olurlar çünkü potansiyel var sizdeki potansiyeli keşfeden sevgiliniz sizin son buluşmanızdan sonra yapacağınız umursamaz davranışlar sizi daha fazla cazip yapacaktır. Sözleri siz değil bedeniniz söyleyecek ve yapacağınız bu eylemden sonra onu izlemeye alacaksınız.
 
Bu bir dürbünden izlemek veya onu takip anlamında değil. Bilinçaltı yöntemlerini uyguladığınızda anında hiçbir şey olmaz ama bir süreç gerektirir ki bu sizi tercih etme yolunda onu düşünmeye sevk edecek ve tabi ki ya tamamen size geri dönecek yada dediğim gibi onu unutacaksınız..
 
Bu süreci izleyeceksiniz sizinle irtibat kurmaya çalışıyor mu veya dalgın mı sizi gördüğünde nasıl bir ruh haline dönüyor.. İşte bu izlenimleriniz ile onunla daha fazla muhabbet etmeden ve tamamen davranışsal bir durumla artık onun size geri dönüşünü izleyebilirsiniz.
 
Bilinçaltı çok kapsamlı ve bu yazıya sığacak kadar az değil unutmayın eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları sadece bu değil etkili formül ile kesin sonuç veren yöntemler vardır bu kesinlik doğru yapıldığında olumlu yönde olur.
 
Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları kapsamında anlatılan diğer tüm detaylar için aşağıdaki siteden bilgi alabilirsiniz. http://www.eskisevgiliyigerikazanmaformulu.com
 
 
Toplam blog
: 10
: 145582
Kayıt tarihi
: 01.01.14
 
 

Aşk ve sevgiyi harmanlayarak blog yazarlığı yapıyorum. Doğal tedaviler, sağlık ve ek olarak ilişk..