Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '07

 
Kategori
Güncel
 

Evet, biz soy kırımcıyız!

İşlerine geldiği zaman tarihi tarihçilere bırakalım diyen Avrupalı dostlarımız ( ! ) ve ABD yalan söyleyecek değil ya her halde biz soy kırımcıyızdır.

Biz soy kırımcı olmayacağız da Kızılderili ırkını yok edip yeni topraklarda devlet kuranlar soy kırımcı olacak değil ya. Ya da köle yapmak için Afrika’ daki milyonlarca masum zenciyi lüks yatlarla okyanus aşırı yolculuğa çıkaranlar soy kırımcı olacak değil ya.

Sömürge elde etmek gibi masum niyetlerle Cezayir’ de toplu mezarlarda insan öldürenler mi soy kırımcı olacak. Hindistan da, Afganistan da, Kıbrıs’ ta katliam yapanlar mı soy kırımla suçlanacak. Irak' ta yapılan kurtarma ve özgürleştirme operasyonlarını soy kırım olarak görüyorsanız yanılıyorsunuz. Yukarıdakilerin hiç biri soy kırım değil masum olaylar. Hem ne dediler tarihi tarihçilere bırakalım. Evet! " Biz Soy Kırımcıyız " ; ele geçirdiği topraklardaki halka dini serbesti tanıyan bir ulusun mensubu olduğumuz için. Onların adlarını ve inançlarını, milliyetlerini korumalarını sağladığımız için soy kırımcıyız. Bu gün “ Ekümenlik ” iddiasında bulunanların bu kadar cüretkâr davranmalarına göz yumduğumuz için. Hem kilise, hem havra hem de camii’ de yan yana ibadet yapanları aynı hoş görü ile vatandaş gördüğümüz için soy kırımcıyız. Ama bu haksız tutum ve davranışlar bizi daha da soy kırımcı yapacak. Eğer onların ki soy kırım değilse, evet biz soy kırımcıyız.


.

 
Toplam blog
: 405
: 914
Kayıt tarihi
: 19.04.07
 
 

Okumayı ve kendimce yazmayı severim. Samimi eleştirilere açık biriyimdir. ..