Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '15

 
Kategori
Astroloji
 

Eylül ayı burç yorumları

Eylül ayı burç yorumları
 

Mehmet Arpacık, Portakal Tarlası


KOÇ : Güneş tutulması ile kişisel büyüme ve kendinize özgü yöntemleri, uygulamaları ve usulleri geliştirme zamanındasınız.  Zihinsel olarak da aşırı uyarılmış olabilirsiniz. Bir şeyleri iyi düşünmeden karar almanız sonuçların istediğiniz gibi gelişmemesine neden olabilir.  Meseleleri geliştirmek için devrimsel fikirleriniz olabilir. Aniden iş ya da kişisel nedenlerle yolculuklara çıkabilirsiniz.  Dikkatsizce konuşarak kendi nüfusunuzu zedeleyebilirsiniz. Son derece sezgisel olabilir ve yeni bir iş aramaya karar verirseniz başarılı olabilirsiniz.

BOĞA : Güneş tutulmasının etkileri ile kaderinizi, var oluşunuzun amacını hissedebilir iyi ya da kötü neyi hak ettiğinizi algılayabilirsiniz. Arkadaşlardan, büyük kardeşlerden iyi sonuçlar alabilirsiniz. Büyük hedefler ve arzuları kolayca gerçekleştirebilir ve gelen fırsatların bol oluşu alternatiflerinizi artırabilir. Saf keyiften oluşan aşk maceraları gündeme gelebilir. Ruhunuz her günkü sorumluluğun, disiplinin ve zorunluluğun kısıtlamalarından özgürleşmiş olarak hissedebilirsiniz.

İKİZLER : Güneş tutulması ev yaşantınıza iyi gelecektir. Muhtemelen yeni bir daireye, eve ya da şehre taşınabilirsiniz. Emlak yatırımlarında kazançlar sağlayabilirsiniz. Peyzaj tasarımı, bahçe işleri, çiftçilik gibi uğraşılardan son derece keyif alabilirsiniz. Statüden ve toplumsal amaçlardan biraz olsun uzaklaşmak isteğinde olabilirsiniz. Artık hak etmediğinizi bildiğiniz türden bir ilişkiyi devam ettiremeyeceğinizi anlar ve tümüyle bitirmeye karar verebilirsiniz. Doğal sonucuna varan şeylerle ilgili kendinizi rahat hissedebilirsiniz.

YENGEÇ : Güneş tutulması sizi araştırmalar, eğitim programları ve sınavlarınızın olduğu konuları kapsayarak sizi açık fikirli, zihnen neşeli ve hareketli kılabilir. Hedeflerinizi gerçekleştirebilir, uğraşlarınızı güçlü ve başarılı bir şekilde geliştirebilirsiniz. Yan gelirlerden gelen destekler artabilir ve maceradan çok zevk alabilirsiniz. Arkadaşlardan, komşu ve akrabalarla her zamankinden daha fazla etkileşimde bulunur ve yaşamın tadından tuzundan haz alabilirsiniz. Çevrenizden aldığınız iyi dilekleriniz artabilir.

ASLAN : Güneş tutulması bolluk ve değer duygusunun sevincini artırabilir. Fiziksel evrenin sunduğu lütufları deneyimlemek ve kendi yeteneklerinizle somut yararlar sağladığınızı hissettiğiniz için mutlu bir süreç geçirebilirsiniz. Ortaklık ve mali işler yolunda gitmeye başlar ve bir çok toplantıya katılabilirsiniz. İşinizde ve kariyerinizde kolayca başarılı olacağınız tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Edebi ya da entelektüel mesleklere sahip olanlar için de değerlendirebilecek mükemmel bir zaman.

BAŞAK : Güneş tutulması burcunuzda gerçekleşecek ve en çok etkilenen burç olarak özellikle haritasında jüpiteri iyi konumda olanlar büyük bolluk ve servet kazanmaya başlayabilirler. Herkesin ilgisinin odak noktasında olabilir onur ve prestij kazanabilirsiniz. Yaydığınız iyimserlik işlerinizi, faaliyetlerinizi etki alanlarınızı genişletebilir. Elde etme ve kazanma gibi konularda daha az kaygı duyabilirsiniz. Annenizden gelen şansı ve avantajları görebilirsiniz. Yeni bir eve taşınma, toprak alma gibi konular söz konusu olabilir.

TERAZİ : Güneş tutulması ile kalıcı reformları başlatma yeteneğine sahip olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir sürekli bağlantılarınızı ve günlük ilişkilerinizi genişletecek fırsatlara sahip olabilirsiniz. Her türlü grup aktivitesinden yarar sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızdan fayda görebilirsiniz. Yatırımlardan, kazanılmamış yollardan ödülleriniz gelebilir mutlu ve verimli hissedebilirsiniz. Evlilik ya da önemli aşk ilişkisi ihtimali olabilir. Yıllarca ideallerinize sadık kaldıysanız o zaman ödüllendirildiğinizi hissedebilirsiniz.

AKREP : Güneş tutulması size saygınlık kazandırarak yaptıklarınız ve kim olduğunuz ile ilgili olarak tanınabilirsiniz. Hayatınızda otorite rolünde olan bireyler ve devlet görevlileri açısından işleriniz olumlu neticelenebilir. Hayatınızın çağrısında haberdar olabilir ve bu zamanda kazanılan başarıların kalıcı olduğunu görebilirsiniz. Nadir olsa da işlerin aldanmaya bağlı olarak kötü gittiğini fark edebilirsiniz. Bu durum otorite rolünde ki kişilerin kötü davranması ile belli olabilir.

YAY :  Güneş tutulması ile birlikte mümkün olduğunca yabancı olayları ve daha önceden aşina olmadığı yaşam tarzlarını öğrenebilirsiniz. İyi talihi, mutluluğu ve lütufları bu dönemde deneyimleyebilir iyi sağlık, terfi, beğenilme ve genel mutluluk kazanabilirsiniz. Gündelik arzularınızın gerçekleşmesinde yetenekli olabilir ve tüm kardeşlerinizden fayda görebilirsiniz. Hamilelik, doğum, çocuklarla olumlu ilişkiler ve başarılı yatırımların arttığını fark edebilirsiniz. Ahlak, etik ve ilkeler konusunda kafa yorabilirsiniz.

OĞLAK : Güneş tutulması ile birlikte duygusal olarak zengin ve esnek hissedebilirsiniz. Her türlü mali ortaklıklar konusunda şanslı olabilirsiniz. Bir ruhsal büyüme deneyimleyebilir metafizik konularına ilgi duyabilirsiniz. Yeni bir ev, araba alabilir ya da başka ülkelere seyahatler gündemde olabilir. Geçmişte sizi üzmüş olan bir olayın lehinize sonuçlandığını görebilir değerlerinizin kişisel olandan evrensel olana değiştiğini görebilirsiniz. Kendinizi kendinize özgü bir özgürlük hissi içersinde bulabilirsiniz.

KOVA : Güneş tutulması ile birlikte bazı zor giden ortaklıklardan, yıpratıcı ve tüketici ilişki sürdürüyorsanız daha iyisini hak ettiğinizi anlayarak ihtiyaçlarınızın daha düzgünce karşılanacağı büyük fırsatları görmeye başlayabilirsiniz. Başkalarından yana şanslı olabilir önemli ruhsal ilişki kurabilirsiniz. İlişkilerinizde adalet hissine sahip olabilirsiniz. Diplomat, huzuru, uyumu ve güçlü takdir duygusunu  deneyimleyerek sosyal, cömert, sevecen ve samimi görünebilirsiniz.

BALIK : Güneş tutulması ile birlikte liderlik eğilimleri gösterebilir ve kendiniz aniden güç ya da otorite pozisyonunda görünebilirsiniz. Doğa çabalarınızı destekler ve az çabayla büyük destek görebilirsiniz. Kaderinizin sorumluluğunu almaktan çekinirseniz o zaman hayatınızda çok az şey olabilir. Çok yaratıcı olabilir odaklanmanız ve konsantrasyonunuz keskinleşebilir. Toplum için yaptığınız işlerde başarılı olabilirsiniz. Kilo almanız büyük bir olasılık olduğu için zaaflarınıza karşı dikkatli olmalısınız.
 

 
Toplam blog
: 23
: 2617
Kayıt tarihi
: 17.10.14
 
 

İstanbul Üniversitesi Sanat Tarihi ve Arkeoloji bölümünden sonra eski mısır uygarlığına olan ilgi..