Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '17

 
Kategori
TV Programları
 

Farah Zeynep Abdullah Yeni Dizi projesi İle Ekrana Dönüyor

Farah Zeynep Abdullah Yeni Dizi projesi İle Ekrana Dönüyor
 

Farah Zeynep Abdullah’ın yeni projesi olarak geçen ilkbahar sonundan beri Bir Litre Gözyaşı dizisi konuşuluyordu. Sanatçı proje için prensipte anlaşmıştı ve ben de meraktan bunalan izleyiciler için  bununla ilgili bir yazı paylaşmıştım (1).

Fakat gel zaman git zaman bir türlü proje hayata geçirilemedi. Daha doğrusu proje tarihi 2018 şubat ayı idi. Takipçiler merakla beklerken sanırım biraz sabır taştı yada çok iyi şartlar Farah Zeynep Abdullah’ın önüne düştü.

Sanatçı oynayacağı projesini değiştirdi!

03 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği “Gülizar” dizisinde Elçin Sangu ile şartlarda anlaşılamayınca Farah Zeynep Abdullah’a teklif gitmişti. Teklifin Farah Zeynep Abdullah’a gitme sebeblerinden öncelikli olanı da sanatçının şarkı söylemesi. Güzel oyuncu yine Kanal D ekranına gelmesi planlanan “Bir Litre Gözyaşı” dizisi, şubat ayına ertelenince Gülizar’dan gelen teklifi kabul etti. Daha önce de “Gülizar” dizisi için teklif alan Farah Zeynep Abdullah’a başrolde yakışıklı oyuncu Berk Cankat eşlik edecek.

“Gülizar” bir Çağan Irmak projesidir!

Bildiğiniz gibi yönetmen Çağan Irmak ve Zeynep Farah Abdullah “ Unutursam Fısılda” adlı sinema filminde oynamış ve sanatçı bu filmde şarkı da söylemişti. Çağan Irmak daha önce de Keşanlı Ali Destanı, Çalıkuşu, Çemberimde Gül Oya, Asmalı Konak, Şaşıfelek Çıkmazı gibi unutulmaz dizilerin yönetmenliğini yapmıştı. Senaryo Mahinur Ergun’a ait dizi neredeyse bir senedir çekilmeyi bekliyor.

KONU: Dizide fakir bir hayattan sonra görkemli bir çiftlikte yaşamaya başlayan Gülizar, iki erkek arasında kalacak.

Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizide Farah Zeynep’in diğer rol arkadaşına ise Berk Erçel hayat verecek. Mahinur Ergun’un kaleme aldığı dizide Gülizar’ın en yakın arkadaşını ise geçen sezon “Anne” dizisindeki performansıyla beğeni toplayan ödüllü oyuncu Berkay Ateş, canlandıracak.  

Ne diyelim yolu açık olsun!

BERK ERÇER KİMDİR?

9 Kasım 1983 doğumlu oyuncu Berk Erçer, İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım ve Fotoğraf bölümünde alan oyuncu, fotoğraf çekmeye çok meraklı olduğu için bu bölümde okumayı tercih etmiş. İstanbul'a karşı ayrı bir hayranlığı olan ünlü oyuncu, şehirde de bol bol fotoğraf çekmeyi seviyor.

Hayatta beklemeye değecek işlerin önünüze gelmesi dileği ile…

(1)    http://blog.milliyet.com.tr/farah-zeynep-abdullah-bir-litre-gozyasi-dokturecek/Blog/?BlogNo=572111

       eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

(2)    https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

 https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..