Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '13

     
    Kategori
    Futbol
     

    Fatih Terim & Ünal Aysal satrancı

    Fatih Terim & Ünal Aysal satrancı
     

    FATİH&ÜNAL


    FATİH TERİM BU SATRANÇ OYUNUNDAN GALİP ÇIKABİLECEK Mİ  ACABA ?

    1-Şampiyonlar liginde olası başarısızlıktan kendini kurtardı.

    2-Takım içindeki uyumsuzluğu bildiği için,İleri de maçlarda oluşacak yenilgilerden kurtuldu.

    3-FB ve BJK nin kadroları GS dan daha genç ve Türk kökenli iyi futbolcular daha iyi oldukları için eğer UEFA dan FB ve BJK ek bir ceza gelmezse her iki takımdan birisi şampiyon olacağını gördü.

    4-Trabzon, Bursa, Eskişehir, Rize, Kasımpaşa takımları nın bu ligin kaderini değiştirecek takımlar olduğunu gördü bu takımlardan 2 si ile oynadığı oyunlarda zorluklar gördü! ilk dörte bile bu takımın girmesinin zor olduğunu biliyor.

    5-Mili takım 4 maçı için karar vermiş zaten mucize beklendiğini bu mucize gerçekleşmezse bile milli takım da ileriye dönük çalışabileceğini biliyor.

    6-Milli takım konusunda bu günkü iktidarın ve Başbakanın kendisini desteklediğini biliyor.

    7-Kendisinden sonra oluşacak GS başarısızlığında sorumluluğu olmıyacağını çünkü kendisini bu yönetimin ve Ünal AYSAL ın görevden aldığını kendinden önce yönetimde kendisini desteklyenlerden Ali DÜRÜST ve A.ALBAYRAK görevden aldıkları gibi.

    8.Bu seneki oluşacak bir başarısızlıkta Ü.AYSAL yönetimi ve onun gibi düşünenleri ilk yönetim toplantısında devirecek kadar elinde kozları oluşacak ve belkide başkanlık için oynayabileyeceğini hesaplıyor.

    ÜNAL AYSAL ACABA BU SANTRANÇ OYUNUNU KAZANABİLECEKMİ ?

    1-Gelecek Antrenörler Fatih TERİM kadar veya bir Türk antranör kadar Türkiye yi tanımadaıkları için tıpkı F.RIIJKART HAGI gibi başarılı olması çok zor.

    2-Futbolun içinden gelmediğinden F.TERİM in Türkiye ligleri ve Şampiyonlar ligindeki durumunu iyi analiz edemedi ve danışmanları da kendisine anlatamadı.

    3-Olayları iş adamı mantığı ile çözmeye uğraşacak başarılı olabilecekmi 1-2 aylık lig ve avrupa maçlarından sonra kaderini belirleyecek olan kendisi.

    4-Olası başarısızlıkta taraftar bu başarısızlıkta kendisini sorumlu tutacak.

    5-Olası başarısızlıkları önliyemezse büyük miktarda maddi zarar uğratan başkan olacak.

    6-Şu andan itibaren Ünal AYSAL' a mucizeler gerekiyor nasıl bir mucize?

    7-F.TERİM ile devam etmeme kararı alırken! acaba UEFA den gelecek FB,BJK ve onlarla beraber bu olaylara karışan 8 takımın bu sene Kasım-Aralık ayında büyük bir ceza alacağınımı biliyor işte bu mucize olur.

    8-Yargıtay dan çıkacak şike davasında ilgili takımların cezalarının onaylanacağı ile ilgili siyasi veya resmi kurumlardan bir güvencemi verildi kendisine? işte 2 nci mucize olur.

    Necdet KONYA

     
    Toplam blog
    : 1
    : 153
    Kayıt tarihi
    : 15.05.11
     
     

    1956 Bulancak doğumluyum 1980-2000 D.B.DENİZ NAK.T.A.Ş Gemilerde, finansman, Acente 2000-2010 UN ..