Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

FENERBAHÇE.....

FENERBAHÇE.....
 

unutulmaz.


Gazeteleri açıyorsun , bakıyorsun Fenerbahçe var.

Fenerbahçe var ama yardımcılarını gönderen Galatasaray haberi konuşulmuyor. Ne varsa Fenerbahçe....

Şimdi ne olmuş?. Fenerbahçe Futbol takımı iyi gitmiyor. Evet eksikler var. İyi de diğer rakiplerin durumu farklı mı?. Galatasaray ile aramızda çok puan farkı yok. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Orda da antranör eleştiriliyor.

Hafta sonu Galatasaray- Fenerbahçe ve Türk Telekom – Fenerbahçe Cumhurbaşkanlığı kupaları maçları vardı. Galatasaray Fenerbahçeyi yendi. Evet. Nedeni ise: Fenerbahçe maç boyunca ribaund alamadı. Final şutları çok kötüydü. Eksikler de vardı. Birsel , powell gibi önemli oyuncular yoktu.

Maç bittiğinden beri , Fenerbahçe yenildiği için o günden beri ‘’vah! Aziz Yıldırım ah! Aziz Yıldırım, Fener battı’’ gibi açıklamalar yapılıyor. O yazanlara göre Fenerin hali arap. Bu Fenerbahçe, Galatasarayı hem baskette hem futbolda hem de voleybolda 5 senedir eziyor. Basketteki maçlara bakın( bayan ve erkek. Her ikisine bakın) 5 senede , futbolda sadece 2 defa yenmişler bizi 5 senede( o da , şimdi Trabzonsporda oynayan Serkan Balcı o zaman Fenerbahçe'de oynuyordu. Serkan Balcıya yapılan faul verilmedi. O posizyon döndü gol oldu. Diğeri de geçen sene Volkan elinden kaçırdı. Yoksa yine yenemiyorlardı.) Voleybolda da öyle. Yani orada 1 tane galibiyet alsan ne olur Fenerbahçeye karşı. Bu kadar karalar bağlamaya da gerek yok.

Türk Telekom – Fenerbahçe maçında Türk telekom yendiğinde sanki Türk Telekom lig şampiyonu olmuş gibi bir hava yaratılıyor. Bunlar yanlış şeyler. Tamam Türk Telekom kazandı. Fenerbahçe de kazanabilirdi. Yani sezon sonunda lig şampiyonu olsan kimse Cumhurbaşkanlığı kupasını kimin aldığını hatırlamaz.

Türk Telekom çığlıklar falan atıyor. Yani 1-2 yenilgi ile bir şey olmaz. Onun için gereksiz açıklmalar yapılmasın.

Baskette futbolda eksikler giderilecek ve yine her branşta damga vuracak .

Mardinli Ergin.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..