Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '19

 
Kategori
Spor
 

Fenerbahçe- Ankaragücü Maçı...

Ankaragücü ilk yarının sonunda puan tablosunda beklenmedik bir noktadaydı. Eldeki kadro aslında potansiyelli bir kadroydu. Forvette eski Gençlerbirliği oyuncusu El kebir ve hemen yanına alınan Younnes Mouktar ile çabuk oynayan ve kontraataklarda başarılı olabilecek bir ikiliye sahiptiler.

Defansta Bakary Kone tecrübesi ile ön plana çıkacak gibiydi.Bifouma hem hızlı oynayan hem de oyuna derinlik katabilen bir oyuncuydu.

Bazı maçlarda önemli sonuçlar almalarına rağmen istenilen olmadı. Ara transferde Pazdan ve Kulusic ile hem ligi tanıyan hem de hava toplarında ve yerden kolay geçilmeyecek iki defans oyuncusunu birden aldılar.

Bifouma ve Mouktar 'ın ayrılmasından sonra Boyd ve Sacko gibi iki önemli oyuncu ile de takviyelere devam ettiler.

Boyd özellikle sol kanatta topla çok yaratıcı bir oyuncu. Oyunu bilerek oynaması Orgil'e de o kadar çok yaradı ki bu iki oyuncunun aynı anda transferi ve sonrasında uyumu çok önemli. Geçen hafta kaybetmelerine rağmen özellikle ofansta Fenerbahçe 'ye ters gelebilirler.

Fenerbahçe de aslında sene başında önemli transferler yapmıştı. Benzia, Slimani gibi oyuncular bugün takımda yok. Oysa ki iyi transfer yapmak için en önemli şey oyuncunun gelişimini iyi izlemek. Oyuncunun performansından çok geçmişine yatırım yaptığınız anda oyuncuya kalıyor sadece iş...

Fenerbahçe defansı Skretel ile birlikte kuracağı dörtlüsüne mutlaka güçlü bir stoper daha eklemeli. Serdar Aziz 'in performansı önemli ama bir defans oyuncusu daha şart. Moses,Zayc ve Valbuena ile Soldado desteklenmeli.

Mevcut kadroda Valbuena ve Mehmet Ekici 'nin özellikle ceza sahası önünde ve çevresinde ki gücü unutulmamalı.

Ankaragücü Orgil, Sacko ve Boyd ile etkili gelebileceği gibi kornerlerde Kulusic ve Pazdan ile de boşluklar arayacak.  Ayrıca Canteros ve Pinto da uzaktan önemli şutlar çıkaran ve bulundukları bölgede defansı bozabilen oyuncular...

İlginç bir maç olacak.

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..