Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 

01 Nisan '09

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe' li Semih de yetmedi

Fenerbahçe' li Semih de yetmedi
 

2014'e kaldı ümitler.


Herşeyde FENERBAHÇE damgası.


TÜRKİYE dünya üçüncüsü oluyor. FENERBAHÇELİ RÜŞTÜ sayesinde oluyor. TÜRKİYE yarı finale çıkıyor. FENERBAHÇE’Lİ SEMİH sayesinde oluyor.


Şimdi İspanya ile yaptığımız maçta golü Semih atıyor. İspanya karşısında ilk yarıda etkisiz olmamıza rağmen Tuncay klas bir pas atıyor. Daha sonra Semih tamamlıyor. Barnebau’da kazanabilirdik aslında. Nihat, yine ilk dakikalarda Casillias ile karşı karşıya kaldığında topu Semihe kesse Semih yine gol atacaktı. Türkiye –İspanya maçının ilk yarısında İspanya oynadı biz bulduk golü. Aklımda bir tek Semih kaldı. Tek Semih olsun aklımızda ama biz yenelim. Bir de Mehmet Aurelio. Her yerde Mehmet.


İkinci yarıda İspanya biraz daha cusur oynuyor. Ama golü kaçıran da biziz. Nihat altıpasta topu havaya dikti.( pası veren de Semih Şentürk)Fernando Torres kendini bi daha kanıtlamaya çalışıyor. Aldığı her topu kendisi kullanmaya çalışıyor. Anladık Fernando iyi topçusun ama karşında Türkler var. Bu arada Torresin yerine Guiza olsa bence daha iyi olur.Allahtan Guiza’yı koymamış. Tabi son haftaların Guizasından bahsediyorum.


Torres yavaş yavaş sinirleniyor. Ofsayta düşmeğe başladı. Bir forvet ofsayt’a düşüyorsa o forvette sorun var demektir.


İspanya bastırmaya başladı. Xavi ile etkili olmağa başladı.Kornerden gelen topta savunma oyuncumuz olan İbrahim Üzülmez ceza sahası içinde elle oynadı. İngiliz hakem penaltı verdi. Xabi Alanso penaltıyı kullandı top ağlarımızda maalesef.


Ali Samiyen’de hakemi etki altına alamıyoruz. Samiyen uyuyor. Herkes tiyatro seyreder gibi maç seyrediyor.


Türkiye atar bence. Çünkü golü arıyor. İspanya turistik gezintiye gelmiş sanki . Futbolcuların aklında La Liga var sanki.


Biz yatıp kalkıp Torres’e dua edelim. Adam karşı karşıya kaldı. Topu Volkana ikram etti. 2010 dünya kupasına gitsek te rezil olup döneceğiz. Brezilya , İtalya kevgire çevirir bizi. En iyisi gitmemek.


Gökhanın ortasında Semih dokunamadı. 1 golden olduk.Fernando Torres de karşı karşıya atamadı. Volkan kurtardı. Çoğunlukla Torres’tten bahsettim . Kusura bakmayın. Ne yapayıyım sürekli posizyona giriyor. Ona bundan sonra ‘’Sarı Çocuk’’ diyeyim.


Dakikalar eriyor. İspanya zafer şarkıları söylüyor. Aman allahım. Emre’nin hatası yüzünden kaptırdık topu. Bomboş kaleye sarı çocuk atamadı. Uzun Boylu Batuhan sanki gol atacak gibi. İçime his oldu.


Semih çıktı. Sabri girdi. Cimbomluya kıyak geçti. Gereksiz bir değişiklikti anlayacağınız. Fatih Terim İtalya’dan kovulmadığı takım kalmamıştı. Sıra Türkiye’de.


Del Bosque Guizayı oyuna aldı. Sarı çocuk tepki göstermedi.Tepki göstermeye de hakkı yok. Burası Türkiye mi? Herkes bağırsın çağırsın.


Adamlar orta sahada ezdiler bizi. Her topu onlar aldı.

Guiza oynamaz oynamaz bize patladı. Guiza’nın pasıyla Viera golü attı. 2010’da gitti. Her şey bitti. Terim istifa!.. Terim istifa!... Terim istifa!....


Ünlü Astralog Rezzan Kiraz da yeneceğimizi söylemişti. O da foss çıktı.


İngiliz hakem de iyi maç yönetti. Bu hakem 2005 yılında Milan-Fenerbahçe maçını yönetmiş , Fenerbahçe leyhine bir penaltı vermişti. O cesareti kimse göstermezdi. Cesur hakem yani.


Şerefli mağlubiyetlere başladık galiba.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..

 
 
 
 
 

 
Sadece bu yazarın bloglarında ara