Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ocak '19

 
Kategori
Spor
 

Fenerbahçe'de Transfer...

Fenerbahçe elbette ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyecek. Ancak sezon başında da hedef bundan farklı değildi. Fenerbahçe kolay gol yiyen ve zor gol atan bir ekip görüntüsünde. Ayew ve Valbuena dan skor desteği almasalar bu alanda çok daha zorlanabilirler.

Hücumda zorlandıkları içinde kaptırdıkları her top Harun'un önünde oynanıyor.

Yani forvet takviye istiyor. Slimani kaldığı takdirde tamamen değişik bir futbol anlayışına bürünmeli. Çabuklaşmalı, güçlenmeli...

Keza Soldado da artık girişimden sonuç kısmına gelmeli. Keşke Boutaip'i de alabilselerdi. Sadece yarım sezonda bile çok fazla katkı verebilirdi.

Yine de kontraataklarda ortasahaya destek veren bir oyuncu istiyor bu kadro. Başakşehir'in Robinho transferi bu yüzden enteresan. Yaşı ilerlemiş olsa da önemli bir oyuncu Robinho.

Ancak en büyük artısı Rybalka ve Torje'nin hareketlendirdiği adam olmalı. Başakşehir'de onun dilinden de anlayan oyuncu çok.

Fenerbahçe defansını güçlendirmek te istiyor. Sadık ile anlaşmaları önemli bir hamle. İyi niyetli ve hem markajda hem de göbekten iyi top kesen bir oyuncu. Uzun zamandır Malatyaspor'da tecrübe kazandı.

Burada Roman'ın defansif zaaflarını azaltabilir. Ama Yine de Bir stoper transferi daha şart. Galatasaray'ın Kjaer ile ilgilendiği haberleri çiziliyor. Tam da Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan oyuncu işte o...

Fenerbahçe Aatıf'ı da forma sokmalı. Oynadığında sadece sol kanadı sürükleyen değil takımı da skor katkısı ile rahatlatan bir oyuncu.  Ancak önce takım da ona inanmalı. Sivasspor'da oynadığında başarmıştı. Yeniden başarabilir.

 

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..