Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Aralık '13

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Fethiyespor maçını izliyorum.Maçın ortaları...

Fenerbahçe Fethiyespor maçını izliyorum.Maçın ortaları...
 

Fenerbahçe Fethiyespor maçını izliyorum.Maçın ortaları...

Fenerbahçe ' nin oynadığı takım sanki bir süperlig takımı gibi top çeviriyor.Topa basıyor,koşuyor,çabalıyor.Oyuncuların hepsi neredeyse göğsünü siper ediyor.İçimden söylediğim ilk şey Fenerbahçe bu maçı kaybeder oldu.Çünkü Fethiyespor lu oyuncular rakibin ne ismine ne de yarattığı atmosfere takılmışlardı. Hatta ve hatta bazı oyuncular fizik kapasitelerinin kat be kat üzerine çıktılar.Topu Fenerbahçe Fethiyespor sahasına yıktığında rakibin ara paslarını kapatarak,koşu koridorlarını daraltarak ve özellikle birbirlerini görerek oynadılar.

Birbirlerini görerek oynayınca anlaşmaları da kolay oldu. Fenerbahçe' nin bu maçta ortaya koyduğu futbol tamamen değişmeli.

Fethiyesporlu oyuncular maçın sonlarında biraz daha yetenekli olabilseler 3.golü de atacaklardı.Rizespor maçında da aynı defans ve kademe hataları gözükse de hücumda biraz daha aktif ve sorumluluk sahibi idiler.

Bu takımın şartları Süper ligde hiç bir klüpte yok..Dolayısı ile futbol olarak ta karşılığını beklemek herkesin hakkı..

Son olarak Fethiyespor lu oyuncuları sahada verdikleri mesaj ve futbol da   istenildiğinde herşeyin başarılabileceği olgusunu tekrar hatırlattıkları için  herkes gibi bende kutluyorum.

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..