Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '11

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe Maçı Biletleri El Yakıyor!

Fenerbahçe Maçı Biletleri El Yakıyor!
 

3 Büyükler”in hem kendi aralarında, hem İstanbul dışındaki maçlarını “ucuz”a izlemek olmuyor. Anadolu takımları denen ötekiler, kentlerine “3 Büyükler” gelince, ister istemez biletleri “pahalı” satıyorlar.

Haksız da değiller!

Gönül verdiği takımı yılda bir kez statta izleme fırsatı yakalayan taraftar, çoğu kez, bilete vereceği paraya bakmaz. Bakan da, kendi gitmez, çocuğunu gönderir, onun gönlünü yapar.

28 yıl sonra Mersin gelen Fenerbahçe, uzağa gitmeyelim, başta Mersin olmak üzere Çukurova’da bir coşku yaratmışa benziyor. Belki de, maça gideceklerin önemli bir bölümü, Mersin İdmanyurdu, Süper Lig’den düştüğü yıllarda yoktu.

*****

Fenerbahçe maçına nasıl bilet bulabileceğini düşünenler olduğu gibi, biletlerin “pahalı” olacağını düşünenler de az değil. Yıllardır, ucuz”a maç izlemeye alışmış taraftar/ seyirci çoğunluğu, Süper Lig’deki biletlerle karşılaşınca, doğal olarak, “Bu da ne?” diye tepki gösteriyorlar.

Alıcısı çok olan ürünün ederi de çoktur!

Ürün değerli, alıcı çoksa, “müdavim”ler, eski alıcılar, işin içine “para” girdiği için bütçelerini düşünmek zorundalar.  Öte yandan ürünü pazarlayan da, “fırsat bu fırsat” anlayışıyla para kazanma derdine.

Kulüpleri de bu anlayışın dışında düşünemeyiz. Bu bakımdan, “Üç Büyükler”in maçlarında biletlerin “pahalı” olacağını/ olmasını olağan karşılamak gerekiyor.

*****

Fenerbahçe maçı biletlerin kaça satılacağı açıklanınca, futbolseverler için biletlerin “el yaktığı” görüldü. Yıllardır, ucuza maç izlemeye alışmış olanlar tepki göstermesin de ne yapsın?

Geçen yıl şampiyonluk yolunu açan maçlarda biletlerin en pahalısı 20 TL’ydi.

Ya şimdi?


İşte, Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe maçının biletleri:

Kale Arkası: 50 TL

 

Doğu Tribünü: 100TL

Batı A-B Tribünü: 150 TL

VIP A-C Tribünü: 250 TL

VIP B Tribünü: 500 TL

Misafir Tribünü: 50 TL

*****

Biletler,, bugün saat 10.30'da satışa çıkıyor. Biletlere gösterilecek ilgi, 24 Ekim Pazartesi oynanacak Mersin İdmanyurdu-Beşiktaş maçı biletleri için de bir “ölçüt” olacak. Biletler iyi satılırsa, hiç kuşkunuz olmasın, Beşiktaş maçı biletleri aynı olur.

Yok, Fenerbahçe maçı biletleri ilgili görmezse, sizi haftaya “indirim” bekliyor.

İyi seyirler.

TURGUT ÇELİK/ Mersin

 
Toplam blog
: 2458
: 2418
Kayıt tarihi
: 10.11.08
 
 

24 Kasım 1944'te İspir'de doğdum. Ankara Kurtuluş Lisesi'ni, Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi Tü..