Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '10

 
Kategori
Basketbol
 

Fenerbahçe-Ülker seriyi 1-0 yaptı. 78-62

Fenerbahçe-Ülker seriyi 1-0 yaptı. 78-62
 

http://www.superfb.com/haber/38897/e-pilsen-62-78-f-bahce/?ref=ABM1


Beko Basketbol Ligi final serisi maçları bu akşam başladı. Finalde normal sezonu lider bitiren Efes Pilsen ile 2. Fenerbahçe-Ülker karşılaşıyor. Play-offlarda her iki takım da rakiplerini kolay geçtiler. Zaten son birkaç senedir zorlu finallerde birbirine üstünlük sağlıyorlar.

Geçen yıl Fenerbahçe-Ülker seride 2-0 öndeyken kendi evindeki maçlarda kaybetmişti, sonradan malum Kerem Gönlüm olayı ortaya çıktı ve şampiyonluk dopingli iki oyuncu oynatmasına rağmen kazanan Efes Pilsen'de kaldı. Kerem Gönlüm ceza aldı ama takımı almadı. Mario Kasun da paçayı bir şekilde kurtardı. Kerem Gönlüm o maçta yanılmıyorsam 30 sayı atmıştı, hayatında atmadığı kadar. Bugün en skorerler 12 sayı kaydetti.

Bu iki takım birkaç ay önce de Teknosa Türkiye Kupası'nda da karşılaştılar, kupayı Fenerbahçe-Ülker kazand. Bu akşamki maçta Fenerbahçe-Ülker baştan sona etkili oynadı, 22 sayıya kadar fark yaptı. Maç 78-62 'lik skorla bitti. İlk maçı bu kadar rahat geçeceğini kimse tahmin etmiyordu. Başabaş geçeceğini düşündük. Fenerbahçe-Ülker 3'lük sayılarda çok etkili oynadı.

Uzun süredir rahatsız olan Tanjeviç de oradaydı. Onun olmaması belki daha iyi, çok sinirleniyor ve oyuncuları geriyor. Yardımcısı daha sakin.

İkinci maç cumartesi günü yine Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda. Futbolda hayal kırıklığı yaşayan taraftarlar elimizde kalan son kupayı kaldırmak için, takıma destek versinler. Kızlar güzel oynayıp başarılı olunca taraftarlar desteği o tarafa kaydırdı, geçen yıllarda Fenerbahçe-Ülker seyircisi salonu tıklım tıklım dolduruyordu.

Haydi bakalım, destek vermeye...siz salona biz ekran başına...

Sevgiyle kalın...

 
Toplam blog
: 15
: 830
Kayıt tarihi
: 05.05.10
 
 

Doğduğum yıl 1959, doğduğum yer doyduğum yer değil. Baba mesleği dolayısıyla göçmen kuşlar gibi gezd..