Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '11

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'ye yapılan bilinçli saldırının ardında kimler var?

Fenerbahçe'ye yapılan bilinçli saldırının ardında kimler var?
 

Birilerini yerlerde süründürenler, bir gün kendileri de o yerde sürünürler mi? 

Fenerbahçe’ye yapılan inanın düşmana yapılmaz! 

Gerçi biz ülkeyi bölmek isteyenleri sınır kapısında ‘kahramanlar’ gibi karşılayıp, kurduğumuz ‘Çadır Mahkeme’lerinde 7 dakikada yargılayıp aklıyoruz. 

Ülkeyi bölmeye çalışanları temizlemeye(!) çalışırken, ülkenin yiğit insanlarını, vatanseverlerini içeri tıkmakta bir sakınca görmüyoruz. Ülkenin değerlerini yerle bir etmekte bir mahsur görmüyoruz. 

Konumuz Fenerbahçe: Fenerbahçe bunları hak edecek ne yaptı? 

Bence Fenerbahçe’nin en büyük suçu, katıldığı tüm branşlarda başarılı olması! 

Ülkenin en önemli spor müsabakalarına katılan takımları hep ipi en önde göğüsleyince, birileri düğmeye basıp, önce Aziz Yıldırım’ın işini bitirmek için içeri attılar. Daha sorgusu bile yapılmadan gittiği hastanede, adres olarak Metris Cezaevi yazılmakta bir sakınca görmediler. Sonra Fenerbahçe Futbol takımının işin bitirmek için harekete geçtiler. Aşağı yukarı 1.5 ay önce başlatılan operasyonda, federasyon çelişkili açıklamalarda bulunarak, Ağustos 15 de yaptığı açıklama ile ligin belirtilen tarihte başlayacağını, Avrupa’ya lig sıralamasına göre gidileceğini açıkladı. Aradan 10 gün geçince, Şampiyonlar Ligi kuralarının çekimine bir gün kala, Fenerbahçe’yi ŞampiyonlarLliginden men edip, yerine daha önceki katıldığı ön elemede turu geçemeyen Trabzonspor’u gönderme kararı aldılar. 

Bu tarih öylesine anlamlı ki; Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Liginden men edilmesi ile kura çekimi arasında 24 saat bile yok! 

Fenerbahçe’nin itiraz edebileceği tüm kanallar tıkandıktan sonra men kararı veriliyor. Fenerbahçe’nin itiraz ettiği Tahkim Kurulu, kararı kura çekildikten sonra reddediyor(!) 

Tahkim Kurulu’nun reddettiği bu müracaat Kas Mahkemesine götürülebilir. Ancak Şampiyonlar Liginde kuralar çekildiği için bir anlam ifade etmiyor. 

Bu yapılanları gördükten sonra, hiç kimse federasyon başkanının Fenerbahçeli olduğunu söylemesin. Fenerbahçeli olabilir, ancak birilerinin tetikçiliğini yaptığı muhakkak! 

Fenerbahçe el birliği ile linç edildi! 

Bu linç’i anlamak mümkün değil. 

Bu kin, nefret niye? 

Kıskançlık mı? 

Haset mi? 

İntikam mı? 

İntikamsa neyin intikamı? 

Anlamak mümkün değil. 

Yaşanan süreci gördükten sonra, ülkemizde yaşanan adaletsizliğe bir kere daha şapka çıkarmak gerekiyor. Trabzonspor Şampiyonlar Ligine, Fenerbahçe’nin yerine gönderileceği açıklandıktan 12 saat sonra Trabzonspor Başkanı’nın yurt dışı çıkış yasağı kaldırılıyor. 

Adaletin(!) bu kadar hızlı işlemesi inanın hepimizi mutlu etti! 

Yaşanan süreçte görünen o ki, Fenerbahçe federasyon tarafından kum torbası olarak seçilmiş. Gelen vuruyor, giden vuruyor! 

UEFA ile yapılan tüm yazışmalarda sadece Fenerbahçe konu edilmiş. Soruşturma içindeki diğer takımların hiç birisi bu sürece dâhil edilmemiş. 

Bu operasyonun tek amacının Fenerbahçe olduğu açıkça görülüyor! 

Fenerbahçe düşmanlığı bu kadar ayyuka çıkmışken, Fenerbahçeli sporcuların Milli Takıma çağırılması neyin nesi? Parasını Fenerbahçe’nin ödediği bir sporcuyu Milli Takıma çağırıyorsun ve benim adıma burada yarış diyorsun. Öbür yandan da sen ‘Şikeci’sin diyerek suçluyorsun. 

Bu nasıl bir mantık, bu nasıl bir kural? 

Fenerbahçe'ye yapılan bilinçli saldırının ardında kimler var? 

 

 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..