Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '12

 
Kategori
Futbol
 

Fenerbahçe'yi, UEFA'ya şikayet ters tepti

Fenerbahçe'yi, UEFA'ya şikayet ters tepti
 

3 Temmuz'tan beri devam eden şike olayında, işler tersine döndü, gelinen noktada, TFF  Başkanı Mehmet Ali Aydınlar istifa etmek durumunda kaldı. Göksel Gümüşdağ ve Lütfü Arıboğan'da istifalarını verdiler.

Fenerbahçe'nin başından itibaren, UEFA'yı yanlış bilgilendirdiklerinden yakındığı ve güven duymadıklarını söyledikleri, İlhan Helvacı ve Lütfü Arıboğan'ın istifalarını istemişti.

Nitekimde olay geldi Fenerbahçe'nin haklılığına dayandı kaldı. Bir Tv proğramında açıklama yapan Cas hakimi Av. Kısmet Erkiner'in UEFA'yı, TFF'nın yanılttığını belgelerle açıklaması istifaları getirdi.

UEFA'nın 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde Federasyona gönderdiği bu raporlardan kendisinin haberdar edilmediğini açıklıyan Mehmet Ali Aydınlar, UEFA'nın Cas'ta farklı tavır, bize karşı farklı tavır sergilediklerini ve güven ortamının olmadığı bir sistemde daha fazla kalamıyacağını beyan ederek istifa etti.

Burada, bütün şimşekleri üzerine çeken, TFF Baş Hukuk Müşaviri İlhan Helvacı  ile Lütfü Arıboğan oldular.

- UEFA'nın mektubu ortadayken, eksik ve hatalı Etik Kurul Raporuyla Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Liğinden ihraç edilmesine neden oldular. UEFA'nın FB'yi Şampiyonlar Liğine  biz değil, TFF aldırmadığı açıklamasını yaptılar.

- Mehmet Ali Aydınlar'ı, yanlış bilgilendirdiler.

- Burada taraflı davranıldığı ve etik davranılmadığı ortada,

- Kamuoyu önünde, Fenerbahçeyi öne çıkararak, tek suçluymuş gibi gösterdiler.

Sahada kazanılan, şampiyonluğu Bizans oyunlarıyla masa başında almak istiyenler, açığa çıktılar ve oyun ters tepti. UEFA'ya şikayet edenler, şimdide UEFA'yı milletimize şikayet etmekte buldular kolayını.

 
Toplam blog
: 465
: 1550
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Çevreye saygı, insanlık görevi olarak algılanmalıdır. Bankacılık ve finans yöneticiliği  uğraşım ..