Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mart '12

 
Kategori
Basketbol
 

Fenerbahçeli Bayanlar, Galatasaraylı Abdürrahim Albayrak'ı hastanelik etti!

Fenerbahçeli Bayanlar, Galatasaraylı Abdürrahim Albayrak'ı hastanelik etti!
 

Fenerbahçe bir spor kulübü olduğunu dünya âleme göstermeye devam ediyor.

Hatırlarsanız Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, bundan iki yıl önce Dünya Kulüplerarası şampiyonada ‘Dünya Şampiyonu’ olmuştu.

Bu güne kadar üç sefer Avrupa Voleybol Şampiyonlar Liginde dörtlü finale kalmış, bunlardan ilkinde son saniyelerde yaptığı hatalar ile ikinci olup gümüş madalya almıştı. Geçen yıl ise şansız bir şekilde üçüncü oldu. Bu yıl önünde kimse duramadı ve şampiyon olarak, taraftarlarını ve yöneticilerini sevince boğdu…

Sıra şimdi Bayan Basketbol takımında!

Fenerbahçe Bayan Basketbol takımıbu güne kadar Avrupa’da gruplarda on maç yaparak yenilgisiz sekizli final grubuna yükseldi. 8’li Final Grubunda yaptığı iki maçı da kazanarak, finale doğru emin adımlarla ilerliyor.

Fenerbahçe Bayan Basketbol takımıbu gün final niteliğindeki sondan bir önceki maçına çıkacak. Bu maçı kazanırsa Final oynayacak. Finalde karşısına kimin geleceği pek önemli değil. En güçlü adayları bile yaptığı maçlarla dize getirerek buraya geldiler.

Dün akşam oynadıkları son maçta Galatasaray’ı 75-67 yenerek, final için ne kadar istekli olduğunu herkese gösterdi.

Fenerbahçe Bayan basketbol takımısadece Galatasaray Bayan basketbol takımını yenmedi. Fenerbahçe’yi her ortamda ezmeye çalışanları da yerle bir etti!

Bildiğiniz gibi Galatasaray yönetiminin en renkli simalarından birisi de Abdürrahim Albayrak’tır. Maçı izlerken bir ara Abdürrahim Albayrak’a gözüm ilişti. Yerinde duramıyor, sevinçten havalarda uçuyordu! Galatasaray’ın attığı her basketten sonra havalara sıçrıyordu. 3. Pariyodun ilk dakikalarında Abdürrahim Albayrak’ın durgunlaştığını gözlemledim. Maçın sonuna doğru ise kameralar Abdürrahim Albayrak’ı göstermez oldu. Meğer Abdürrahim Albayrak Fenerbahçe’nin galip gelmesine dayanamayıp rahatsızlanmış!

Buradan kendisine geçmiş olsun diyelim ve Fenerbahçe Bayan Basketbol takımına finalde başarılar dileyelim.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..