Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ağustos '16

 
Kategori
Güncel
 

FETÖ'nün kadınları!

FETÖ'nün kadınları!
 

internetten alınmıştır


FETÖ aileleri de bölmüştü... Tanıdığım öyle aileler var ki, özellikle kadın FETÖcü olduğu için hayat zehir oldu onlar için... Kadın FETÖ saplantılı olunca çocuklar da genel olarak anneden yana oldu.

Bu FETÖ ablaları, dünyada eşine az rastlanır bağlılığa sahip liderlerine... Bir çeşit İsa Mesih'e aşık ve sadece onu bekleyen Hristiyan rahibeleri gibi...

Bu ablalar, yeri geldi kapı kapı muhalif partiler için oy dilendiler; yeri geldi kapatılan FETÖ bankasının önünde çevşenler okuyarak dualar ettiler.

Bunların daha fazla "fedakarlık" isteyen işlerde de kullanıldığını şimdi kimi itirafçıların itiraflarından öğreniyoruz... Korkunç bir bağlanma bu!

Kadın bağlılığı, erkek bağlılığından bir kaç gömlek daha fazladır... Duygusal yönleri daha ağır basan kadınların özellikle bu tür ezoterik saplantıları da daha katı olur.

Literatürümüzde "kocakarı imanı" diye geçen bir iman türü vardır... Sorgusuz, sualsiz ve sorgulamasız bir iman... Bu abla takımı genç yaşında bu iman türüne uğramış ama ne yazık ki FETÖ imanı bu...

Belki de FETÖ'yü çözmek için, önce abla bağını çözmek lazım... Bunlar, özellikle eğitim sahasında çok çocuğu FETÖ'ye bağladılar.

Eşi ve çocukları FETÖ liderine "tapınan" tanıdıklarım var... Yukarda söylediğim gibi, azat kabul etmez köle misali, bu hanımların  FETÖ'den kopmaları çok zor. 

Aile hayatı perişan oldu bu tanıdıklarımın... FETÖ gerçek yüzünü gösterip millete saldırdıktan sonra ne yaptılar bilmiyorum ama bu saplantılı ablaların burada bile "efendilerine" toz kondurmayacaklarından eminim.

Bu FETÖ aile yapımıza da darbe vurdu yani... Genel olarak mütedeyyin kişilerin eşleri olan bu ablalar, eğer kendileri gibi FETÖ üyesiyle evli değillerse, adamlarına evlerini dar ettiler.

Çünkü, bağlılıkları, hizmetleri ve aidiyetleri eşlerinden yana değil, FETÖ'den yana oldu... Oysa, İslamiyette esas olan kadınların kocalarına bağlılığı ve sadakatıdır.

Öyle ki, bir Müslüman kadın, kocası izin vermedikçe nafile namaz bile bile kılamaz... Esas olan ailesinin mutluluğu ve huzuru olmalıdır... Ama bu FETÖ kadınları asla böyle olmadılar.

Evlerimize fitne sokan FETÖ ülkemizi de ateşe verecekti... Allaha hamd ü senalar olsun ki, milletimiz bu fitneye meydan vermedi...

İnşallah, yıllarca FETÖ'nün zehirlediği hanımlarının ve çocuklarının sıkıntısını yaşayan bu insanlar da bu azaptan kurtulurlar...

Allah, kadın erkek herkese aklını kullanmayı emrediyor... Umarım, bu "ablalar" bu defa FETO'larının değil Rablerinin emrini dinlerler...

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..