Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ekim '18

 
Kategori
Mizah
 

Fıkralarla Gülelim

Fıkralarla Gülelim
 

Çok bunaldık üzüldük stresler yordu bizleri. Bugün sizlere değişik fıkralar sunuyorum bir an olsun sıkıntıları atıp gülelim lütfen.Yaşamınızdan gülücükler eksik olmasın.  Bol gülücükler efendim.

NAHİDE ÇELEBİ

 

TEMELİN OĞLUNUN KARNESİ

Temel'in karnesindeki zayıfları gören annesi sinirli sinirli Temel'e bağırır: “Ha bu nedur? Geçen yıl sinif birincisudun, bu yıl sonuncu olmişsun! “Temel gayet sakin cevaplar:  “Anacuğum geçen yıl sen çok sevinmiştun bırak bu yıl da başka analar sevinsun da!”

Temel sınavdan çıkan oğluna sordu:  “Uşağum nasi geçti, sorular zor miydi? “Oğlu omzunu silkti ve şahane cevabı verdi: “Yok babacuğum, sorular kolaydi ama cevaplari çok zor idi.”

UNUTKANLIK

Adam doktorun karşısına oturdu. - Durum çok vahim doktor bey, bir dakika önce olan her şeyi unutuveriyorum. “ Peki, niçin hatırlamaya çalışmıyorsun? “ Neyi?”

TABELACI

Adam: “Bizim büyük oğlanın maşallahı var, dedi. Yazdıklarını binlerce kişi okuyor. Diğeri merak etti: “Ne işle meşgul sizin çocuk?” Adam: “Tabelacı” diye cevapladı.

REJİM YAPMAK

Misafir, küçük kıza sordu: “Büyüyüp, annen kadar olunca ne yapacaksın bakalım?”  Küçük kız cevapladı: “Rejim yapacağım teyze.”

MÜSRİF

Kayserili iki arkadaş aralarında konuşurken, biri diğerine karısından dert yandı: “Yahu bizim hanım çok müsrif. Para yetişmiyor. İnanmazsın pazartesi 100 lira istedi. Salı 200 lira, çarşamba 400, dün de 700 lira...” Arkadaşı:  “Acıdım sana vallahi, nereye harcıyormuş bu parayı?”  Adam: “Ne bileyim ben, verdiğim yok” ki.

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..