Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '09

 
Kategori
Mizah
 

Flaş… Flaş… Flaş… Paris Hilton açılımı desteklediğini açıkladı

Flaş… Flaş… Flaş… Paris Hilton açılımı desteklediğini açıkladı
 

Dünyanın en tanınmış şahsiyetlerinden biri olan ABD'li sosyoelit, şarkıcı, aktris, model, moda tasarımcısı, hem Los Angeles hem de Manhattan sosyetesinin en yüksek üyesi sayılan Paris Hilton da açılım konusunda görüşlerini açıkladı (1). Paris Hilton, açılımı sonuna kadar desteklediğini, bu konuda bu kadar geç kalınmasını kınadığını söyledi.

Paris Hilton, ülkemize geldiği zaman bu konuyu çok düşündüğünü, ancak o günlerde açılım henüz gündemde olmadığı için açıklama yapmayı ertelediği bilgisini verdi.

Açılıma desteği nedeniyle Paris Hilton’u fahri hemşehri ilan eden belediye başkanı şehirlerinin altın anahtarını vermek için davet etti. Güzel sanatçı bu teklifi sevinerek kabul ettiğini açıkladı ve “Güney Amerika’ya yapacağım ilk gezide şehrinize de uğrayıp anahtarı alacağım” dedi. Belediye başkanı, ülkemize daha önce gelmesine karşın bu karışıklığı yapmasını sanatçının yorgunluğuna bağladı.

Paris Hilton’un açıklaması, açılımın açılmasındaki son engeli de kaldırmış oldu. Yetkililer bu açıklamayı büyük sevinçle karşıladıklarını, Paris Hilton gibi dünyanın bütün entelektüelleri açılımı desteklerken içimizden hala açılıma karşı olanlar olmasını üzüntüyle karşıladıklarını söylediler.

(1) Paris Hilton, http://tr.wikipedia.org/wiki/Paris_Hilton

Ankara, 27 Eylül 2009

 
Toplam blog
: 1735
: 2429
Kayıt tarihi
: 22.09.06
 
 

27 Mart 1959'da İnebolu Yeşilöz Köyünde doğdum. Yeşilöz Köyü İlkokulu, Yeniyol İlkokulu, İnebolu ..