Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Şubat '15

 
Kategori
TV Programları
 

Fox Tv yeni dizisi ''Aşk yeniden'' başlıyor!

Fox Tv yeni dizisi ''Aşk yeniden'' başlıyor!
 

İki hayal kırıklığına uğramış ve aşktan nasip alan Zeynep ve Fatih'in, birbirleriyle farklı hikayesini yansıtacak olan Aşk Yeniden 'in tarihi belli oldu. Eğlenceli fragmanlarıyla seyirciyi cezbetmeyi başaran, Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinççi'nin, başrol karakterlerini canlandırdığı enteresan bir konuya sahip olan dizimiz 10 Şubat Salı günü ekranlarda buluşacaktır. Özellikle genç hayranlarımızın büyük ölçüde eğlenerek ve hiç sıkılmadan ailecek izleyebileceğiniz bir dizi ve konuya sahiptir

Aşk Yeniden Dizisi Konusu

Öncelikle aşkların peşlerine düşmüş iki sıcak kalbin Amerika'da, hayal kırılığına uğradıkları sonuçunda birbirleriyle tanışırlar. İkisinin de  uğradıkları hayal kırıkları sonuçunda Türkiye'ye, geri dönme kararı alırlar. Yalnız bu geri dönme de birbirleriyle tanışarak bütün hayatlarını değiştirme kararı alacaklardır. İkisi de Türkiye'ye, dönme kararından tereddüt etse de evlilikle ilgili beklentileri olan insanları da üzmek istemiyorlardı. Anlaşılan o ki Fatih, bir oyun başlatmak için ilk adımı atar ve Zeynep'i, gördüğü yerde evlilik teklifi eder. Aşk Yeniden izle hikayesi böyle başlarken sahte evlilik oyunu ile beraber Fatih'in, ailesinin birden bire bütün hayatını değiştirecektir. İşin enteresan tarafı ise birbirleriyle karı, koca gibi olmaya çalışan ikili aslında evlenmeye hazır olmadıklarını anlayacaklardır.

Aşk Yeniden 10 Şubatta başlayacak olan 1.Bölüm ile bence iyi bir izlenme oranı elde edecektir. Akıllara yeni bir Kiraz Mevsimi gibi bir fenomen aşk hikayesi başlıyor gelse de, konusu olarak birbirleriyle çok farklı olduğu için bence izlenmesi gereken bir dizi olduğunu düşünüyorum.

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..