Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Mart '22

 
Kategori
Ruh Sağlığı
 

Frekansı en yüksek bitki: Gül

Güllerin yüksek enerji frekansında titreşen güçlü enerji alanları vardır - Dünyadaki herhangi bir çiçeğin içinde en yükseği gül frekansıdır. 
Sağlıklı bir insan beyni genellikle 71 ile 90 megahertz arasında titreşirken, Bir Gül esansiyel yağı 320 megahertz elektrik enerjisi oranında titreşir. Bir insanın kendi titreşimini en kolay şekilde yükseltmesinin yollarından birisi de yüksek frekanslı kokulardır. (Frekans, ölçülebilir bir elektrik enerjisi oranıdır. Her şeyin bir elektrik frekansı vardır). 
 
Gül Yağı, her hücrenin frekansını artırarak vücuda ve beyne denge ve uyum getirir. Titreşimimizi artırarak kendimizi iyileştirebiliriz. Kendimizi yüksek frekanslarla çevreleyerek yükseltebiliriz. Enerjinin kuralı "benzer benzerini çeker" gibi, yani kendimizi yüksek frekanslarla çevrelersek yüksek bir frekans oluruz. Kendimizi yüksek frekanslarla çevrelersek, içimizde düşük frekansları dönüştürebiliriz. Bu şekilde değişiyoruz. Aynı zamanda biz değiştiğimizde ilişkilerimizin ve çevremizde değişir. Daha iyisi için değiştiğimizde, iyi şeylerle kutsanırız. Daha kötüsü için değiştiğimizde, daha fazla acıyla çevrili oluruz. Hepimiz kendimize benzer enerjimizi çeken mıknatıslarız, bu yüzden titreşimimizi yüksek tutarsak yüksek titreşimleri çekeriz. 
 
Psikolog, Nöropsikolog ve Bütünsel Uygulayıcı olan Shawna Freshwater, “Vücudunuzdaki her hücre tezahür ettiğiniz duygusal titreşim frekansından etkilenir” diyor. Duygular, ürettikleri titreşim frekansıyla rezonansa girer. Titreşim frekansı ne kadar yüksek olursa, genişleme o kadar yüksek olur ve hücrelerinizdeki Yaşam Gücü o kadar büyük olur. Titreşim frekansı ne kadar düşükse, kasılma o kadar büyük ve hücrelerinizdeki Yaşam Gücü o kadar az olur.
Kelimenin tam anlamıyla beynin limbik bölgesini (davranışsal ve duygusal tepkilerimizden sorumlu alan) iki saniye içinde uyarır ve kendi serotonininizi üretir. Bu, bir antiviral olarak stres, kaygı, depresyon için harikadır ve sinir sistemi için çok sakinleştiricidir. Daha yüksek bir titreşim durumuna gelmek için; koklayarak, cilde uygulayarak veya yutarak, bu endişe ve korku duygularını SEVGİ duygusu üreterek etkisiz hale getirebilirsiniz. 
 
“Her şey ya Sevgiden ya da Korkudan işler." Yani ne kadar çok Sevgiye sahipseniz, o kadar az korkunuz olur ve korkuyla işleyen her şey basitçe ortadan kaybolur.
Sevgi en yüksek titreşim hali. Aşkın frekansı da ölçülmüştür. 528 Hz'dir.
Kendini sevmek bizi sağlıklı yapar. Sevgiyle yemek yapmak, titreşimi yüksek bir yemektir. 528 Hz'lik titreşimde ne kadar çok yaşarsak, o kadar sağlıklı oluruz, çünkü titreşimimiz bu kadar yüksek olduğunda, bize kötü bir şey olamaz veya başımıza gelemez.
Mantıklı düşündüğümüzde Vücudunuz hastaysa (yaklaşık 50 MHz'de çalışıyorsa) ve 320 MHz'de çalışan bir şeyden birkaç damla damlattıysanız, matematiksel olarak bu sizi sağlıklı 62-68 Mhz durumunuza geri yükseltir şifalar, dengeler.
 
Bütün bunlardan frekans konularından tekrar bahsetmem gerekti çünkü; Gül 320 MHz olduğundan, bedenimize tam anlamıyla destek olabilecek en yüksek frekansdır ve bu nedenle (bugüne kadar) sevgiyle bağdaştırılmıştır.
Gülün Şifa veren ve tüm çakraları dengeleyecek ve hizalayacak bir enerjisi vardır. 
 
GÜL KALP ENERJİSİNİ ETKİNLEŞTİRİR!
 
Kişide sevgi duygusunu iyileştirmek ve uyandırmak için kalp çakrasını aktive edebilir.  
Gül çiçeği kokusu kalbi duygusal acılardan ve travmalardan korur ve destekler.
 
Nature Speak'te Ted Andrews, gülün en kutsal bitki ve aşk çiçeği olduğunu söylüyor. SEVGİ'nin elektromanyetik, kalp merkezli enerjisiyle yaşam gücünüzü harekete geçirir. 
 
GÜL Tüm Kutsal inançlarda da yer alır. Mesela İslam'da gülün kokusu çok ön plana çıkar. Etrafta bir gül olmamasına rağmen bazıları dua veya meditasyon sırasında güllerin kokusunu aldıklarını söylerler. Bu doğaüstü bir şekilde, manevi bir mesaj olarak algılanır.
Melek enerjisi yüksek oranda titreştiğinden, kendi titreşimlerine en yakın orana sahip (diğer çiçeklere kıyasla) güllerle daha kolay bağlantı kurabilirler. Ve Melekler gül kokularını insanlarla ruhsal varlıklarının fiziksel işaretleri olarak kullanıldığı söylenir. 
 
 
Peki Gülün enerjisinden nasıl faydalanabiliriz?
En basit şekliyle direkt bir gül koklayarak.
Yüzünüze bir parça gül suyu sürmek, sprey ile püskürterek.
Bir gül bahçesinde yürüyüş yapmak muhteşem bir fikir.
Evinize veya çalışma alanınıza canlı gül koyabilirsiniz.
Enerjik ve duygusal destek için suyunuza, çayınıza birkaç damla Gül Çiçeği Özü ekleyebilirsiniz.
Gül yapraklarını attığınız bir çay içebilir, gül yapraklarıyla banyo yapabilir veya herhangi bir doğal gül kokulu ürün kullanabilirsiniz.
Hatta bir gül fotoğrafına bakmanız bile yeterlidir. Bu şekilde Gülün enerjisiyle bağlantı kurabilirsiniz.
 
 
Kendi gül suyunu kendin yap.
En kolay ve en hızlı yol, gül yapraklarını (kuru veya taze) suda kaynatmaktır.
Küçük bir tencerede gül yapraklarını ve suyu birleştirin.
Uçucu yağların kaçmaması için kapağını örtün ve kaynatın.
Sıcaklığı, suyun kaynamasına izin veren en düşük ayara düşürün.
Gül yapraklarının rengi soluncaya kadar kaynatın. 
Daha sonra kapağı açık bırakın ve soğutun. Hepsi bu.
 
 
 
İşte Gül Yapraklı gerçekten hızlı bir başka tarif. 
Organik veya böcek ilacı içermeyen kırmızı bir gül alın ve tüm yaprakları çıkarın. Mikrodalga güvenli bir tabağa koyun ve 1 dakika bekletin.. 2 yemek kaşığı pembe Himalaya Tuzu veya herhangi bir yüksek kaliteli deniz tuzu ile bir mutfak robotu, blender veya kahve değirmeni içinde karıştırın. Yemeklerinizin veya içeceklerinizin içine bir parça atabilirsiniz. 
 
 
Ayrıca,
Cilt bakımında Gül suyunun yaşlanmayı geciktirici özelliklere sahip olduğunu, dolayısıyla ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmak için kullanıldığını gösteren çalışmalar da vardır. Antioksidan özellikleri cilt dokusunun yenilenmesine ve cilt hücrelerinin güçlendirilmesine yardımcı olabilir.
 
 
 
Kaynaklar:
SpaGoddess Organic Skincare Products + Natural Beauty + Aromatherapy
Sacred Roses: The Spiritual Symbolism of Roses (learnreligions.com)
Rose (yogawithshawna.com)
 
 
 
Nur Demir
 
Sevgiler tüüm kalbimden:)
 
İnstagramda: Nrlblog
 
Facebookta: NRL
 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..