Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '08

 
Kategori
Futbol
 

Futbolun yeni patronu Bermek’ mi olacak?

Futbolun yeni patronu Bermek’ mi olacak?
 

Ulusoy gidici!


Ulusoy yönetimi baskılara daha fazla direnemedi ve genel kurula gitti. Sonuç seçim kararı! Bugün yapılan genel kurulda delegelerin yanı sıra çok sayıda milletvekilinin de bulunması dikkatlerden kaçmamış. Delegeler üzerinde siyasi baskı kurulduğu iddiaları var.

İlk aday Ayhan Bermek adaylığını şu sözlerle açıkladı: "Toplumun bana gösterdiği teveccühe teşekkür ederim. Yapılacak seçimlerde ekibimle birlikte başkanlığa adaylığımı koyacağım. Türk futbolunu sorunsuz yönetmeye talibim:" Hatırlanacağı gibi önceki seçimi Bermek bir oy farkla kaybetmişti.

Son beş haftadır iddia kuponlarında Karadeniz takımlarına yer verilmemesi ve eskiden çoğu futbol camiasından olan delegelerin artık belediye görevlilerinden seçilmesi Haluk Ulusoy’un iddialarını güçlendiriyor. Ulusoy, Giresun Belediye Başkanı Hurşit Yüksel'in, Giresunspor delegesi olan Ali Karamanoğlu'nu telefonla arayarak Ulusoy’un karşısında olması konusunda baskı yaptığını da iddialarına ekliyor.

Şu AKP’li belediyeler her taşın altından çıkıyorlar. Özerk olması gereken Futbol Federasyonuna bile gözlerini dikmişler. İşin içinde rant olunca…

Ulusoy'un geçmişte ülkemize kazandırdığı çok başarı var. Ulusoy federasyonu en azından süresini tamamlayıncaya kadar görevde kalmalıydı diye düşünüyorum. Haluk Ulusoy tecrübesi ve kendine olan güveni ile Türk futboluna birçok başarı kazandırmıştır. Eğer Ulusoy yönetimi göreve devam ederse, İsviçre’de yapılacak olan şampiyonada başarılı olma şansımız artar. Bence Bermek iyi niyetli olmasına karşın tecrübesiz.

 
Toplam blog
: 85
: 540
Kayıt tarihi
: 29.12.07
 
 

İlk, orta ve lise öğrenimimi Karabük TED Kolejinde tamamladıktan sonra İngiliz Dil Bilimi okumak ..