Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '21

 
Kategori
İlişkiler
 

FÜTURSUZ ÖNEM

    “Kimseye nefesinizi tutmayın. Akciğerlerinizin hareketsiz olmasını istemeyin. Çatlakların yayılmasını geciktirebilir, ancak sonunda çözülecektir. Bazen kendinizi bir arada tutmak için, kendi kalbinizi kırmak, nefes almanıza izin vermek için gereken şey olsa bile, gitmenize izin vermelisiniz. ” 
 
 Evet , toksik durumdan bahsediyorum. Sözlük anlamı  zehirli ve zararlı iken neden hayatınıza dahil ediyoruz?
 
Zehirli ilişki, zehirli insan fiziksel ve zihinsel sağlığımız için her zaman tehlikelidir. Hayatımızdaki tüm toksik insan grubunu bırakana kadar asla  tam potansiyelimize ulaşamayacağız. Zehirli insan ve  ilişki algılarımızı sadece basma kalıp doğrultuda ilerletecektir. Bu durum  bizleri değersiz hissettirebilir ama biz değersiz değil eşsiz varlıklarız. 
 
“Önemsiyorum” kelimesini çoğu zaman fütursuzca sarf ediyoruz neyi önemsediğimizi bilmeden. Bizler içinde bulunduğumuz ilişki ve  insan mı yoksa kafamızın içerisindeki ütopik  ilişkiyi mi önemsiyoruz? İşte bunu anlamak olgunluktur. 
  İnsan uğruna emek harcadığı şeyi önemser ve insan sevdiği şey için emek harcar. Eski Türk filmindeki o klişe, daima haklı olacak, emek sevgiden her zaman büyük olacaktır. 
 
 
Son olarak şiddetle başlayan her haz, şiddetiyle son bulmaya mahkum bırakılır. Günü geldiğinde, her şey biter. Bitmeyen hiçbir şey yoktur. Ömür bile biter. Bu yüzden içinde bulunulan toksik ilişki ve insan bitmeye mahkum kalacaktır.  Hala birliktesiniz, çünkü bu yalnız olmaktan daha kolay. 
                          
                                                                                                                      Papatya seven insana...
 
 
 
 
Toplam blog
: 9
: 240
Kayıt tarihi
: 05.05.20
 
 

.. ..