Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ocak '13

 
Kategori
Futbol
 

Galatasaray Kötü Başladı

Galatasaray Kötü Başladı
 

Fotoğraf Milliyet Gazetesi internet sitesinden alınmıştır.


 

Spor Toto Süper Ligde ilk yarıyı lider kapatan Galatasaray, ikinci yarının açılış maçında Kasımpaşa’ya deplasmanda 2-1 mağlup olarak kötü bir başlangıç yaptı.

Açık konuşmak gerekirse Galatasaray kötü oynadı. İlk yarıda bulduğu golde şans faktörü de etkiliydi.

Sarı- kırmızılılar bu gol dışında sağdan yine Sabri’nin getirdiği topta Elmander ile bir pozisyon buldu. Galatasaray bu iki pozisyon dışında bir daha maç boyunca pozisyona giremedi.

Kasımpaşa ise topun arkasına geçti. Geride kalabalık kalan ev sahibi takım ileride bıraktığı iki kişiyi uzun toplarla pozisyona sokmayı düşündü.

Kasımpaşa’nın attığı iki gol de çok güzeldi. Galatasaray mükemmel goller yemeye devam ediyor. Açıkçası bu gollerde defans da dahil olmak üzere pek çok oyuncunun hatası vardı. İlk golde Selçuk, Melo, ikinci golde de Riera gibi isimleri sayabiliriz.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota, Fatih Terim’in yaptığı Elmander- Umut değişikliğinden sonra sahanın iyilerinden İbriçiç’i çıkartıp Adem’i almakla doğru bir iş yaptı. Böylece eksik kalma ihtimalini ortadan kaldırdı.

Galatasaray pozisyona giremediği karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Sonuç daha da farklı olabilirdi. Çünkü Kasımpaşa ikinci yarı gol dışında 3-4 net pozisyonu kaçırdı.

Galatasaray’da iyi oynayan isim neredeyse yoktu. Sabri yine kanımca içlerinde en iyisiydi. Sarı- kırmızılı futbolcuların kötü durumları devam ediyor. Büyük umutlar beslenen futbolcular hala verimli olamıyorlar. Buna en iyi örnek de Hamit.

Eboue ve Amrabat’ın yokluğu Galatasaray’ı ne kadar etkilemiş olabilir? Galatasaray gibi geniş ve kaliteli kadroya sahip bir takımın bundan etkilenmemesi lazım. Ama Emre, Amrabat’ı arattı.

Ben Galatasaray’ın sezon başı hazırlık kampını iyi geçirmediğini düşünüyorum. Bütün emareler bunu gösteriyor.

Şu anda görünen Galatasaray şampiyonluk yarışında oldukça zorlanır. Bu yenilginin Beşiktaş derbisi öncesi sarı- kırmızılıları nasıl etkileyeceğini önümüzdeki hafta göreceğiz.

tolgaersari@hotmail.com

https://twitter.com/tolgaersari

https://www.facebook.com/tolgaersari

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..