Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Borsa Mühendisi Serdar Şimşek

http://blog.milliyet.com.tr/borsamuhendisi

18 Ağustos '10

 
Kategori
Futbol
 

Galatasarayın son durumu ..!

Galatasarayın son durumu ..!
 

Elano Takasta mı kullanılacak?


CİMBOM sezonu açtı açmasına da, bir türlü rayına oturamadı. Zorla geçilen ilk tur UEFA maçı, Sivas yenilgisi ciddi soru işaretleri doğuruyor. Bunun en başlıca sebebi de bir 10 Numara nın olmayışı. Tüm yük Arda'da ama o da bir yere kadar. 10 Numara eksikliği takımın top çevirememesine de sebep olduğundan defansta da çok ciddi tehlikelere sebep veriyor.Lincoln sonrası oluşan bu eksiklik her gün bir takasta adı geçen Elano'yu da şüphesiz olumsuz etkiliyor. Elano bir 10 numara değil. Onu oynatmak istiyorsanız defansta değil, forvet arkasında Brezilya Milli Takımındaki gibi KAKA gibi bir oyuuncunun yanında oynatmalısınız. ARDA da bu şekilde oynayabilir.

Hasan Şaş tan sağ bek oluşturan bu takıma kaliteli bir sağ bekin alınmayışı da kafa karıştıran diğer bir unsur. Sadece Sabri ile yola çıkmak ciddi bir risk. Böyle durumlarda da Türkiye nin en iyi stoperlerinden Ali Turan'ı daha ilk maçta bitiriyorsun. Rijkaard'ın forvetsiz oynama isteği ve geçen sezona göre taktiksel bir gelişim olmaması durumu daha da ciddi yapıyor.

Anlaşılan o ki eğer Galatasaray bu hafta Misimoviç, Ledesma veya Diego 3 lüsünden birisini alamazsa, bu sezonun başında taraftarını çok üzecek. Kasada Keita ve Mehmet Topal dan gelen 15 milyon Euro dururken, Diego gibi bir oyuncunun alınamaması da kuşkusuz yönetim zaafı olarak algılanacaktır. Ayrıca Haldun Üstünel'in gidişi sonrası yapılamayan her transferde Adnan Sezgin topun ağzına gelecektir.

Saygılarımla...

 
Toplam blog
: 98
: 237
Kayıt tarihi
: 18.08.10
 
 

Herkese selamlar, Ben Serdar Şimşek. İzmir Ödemiş doğumlu olup, Elektronik mühendisi, işletme Lisan..