Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '08

 
Kategori
Siyaset
 

Gazete boykotuna karşı acil çağrı

Gazete boykotuna karşı acil çağrı
 

Sevsinler senin boykotunu...Foto:vatanim.com


Konuyu hiç dallandırıp budaklandırmadan,uzun uzun örnekler vermeden,özetlemeden söylemek istediklerimi açık ve net söylemek istiyorum.Başbakanımız Sn. Erdoğan Deniz Feneri e.V davasında basını,özellikle de Doğan Grubunu hedef alan sert açıklamalarından sonra “yalan yanlış haber yapan gazeteleri almayın”diyerek halkı “sözkonusu gazeteleri boykota”çağırdı.

Ben de diyorum ki;Doğan grubu gazetelerinin yalan ,yanlış haber yaptığına inanmıyorsanız,Anadolu ve gurbetteki vatandaşlarımızın “saf ve temiz”bağışlarının(18 Milyon Euro)hortumlanmasının haber olduğuna inanıyorsanız,adı geçenler hakkında Almanya’daki dava ne olursa olsun TCK’ya göre yeniden dava açılmasından yanaysanız,kısacası demokrasi ve hukuku savunan haberleri yapan gazetelerdeki haberlere inanıyorsanız bu aralar en az bir gazete alınız,bütçeniz uygun ise bir değil iki gazete alınız.

İki Milliyet,iki Hürriyet,iki Vatan ya da iki Radikal alalım...

Yada bir Milliyet alacaksak yanında mutlaka Radikal veya diğerlerinden birini...

Ve başbakanımızın ilçe kongrelerinde,bindirilmiş kıtalar karşısında Aydın Doğan’a sarfettiği sözlerle cevabımızı verelim;”sevsinler senin boykotunu”...

* * * * * * * * * * * * *

Blognot1:Tilki,kümesi iyi tanıyor diye bekçi yapılır mı? (Truman)

Blognot2: Tüm cep telefonu operatörlerinden 3919 YANGIN yazarak Türk Hava Kurumu’nun yangın söndürme uçağı alım kampanyasına 6 YTL katkıda bulunalım.6 YTL ormanlarımız için umut olsun.Ayrıntılı bilgi için :

http://www.thk.org.tr/2005/anasayfa.htm

 
Toplam blog
: 242
: 1784
Kayıt tarihi
: 24.06.06
 
 

1970 doğumluyum.Karadenizin bir sahil şehrinden, hayatın güler yüzlü tarafına tutunmak için İstan..